Friday, June 11, 2010

Christina Aguilera: Bionic

Το "Bionic" είναι πραγματικά ένας άθλος. Το βλέπεις μέσα στο φάκελό του με τα 24 κομμάτια του και πελαγώνεις. Πρέπει να ξοδέψεις 1 ώρα και 23 λεπτά απ' τη ζωή σου για να το ακούσεις ολόκληρο. Το ερώτημα είναι αν αξίζει να το κάνεις. Ας δούμε τι λένε τα γεγονότα. Πρώτον, το "Not Myself Tonight" να μην πούμε ότι πάτωσε, να πούμε ότι έκανε μέτρια επιτυχία. Δεύτερον, ολόκληρο το άλμπουμ διέρρευσε στο internet πολύ νωρίτερα απ' ότι έχουμε συνηθίσει για cd τέτοιο βεληνεκούς - γεγονός είναι ότι αν δεν θέλουν να γίνει leak, απλά δεν γίνεται (βλέπε Madonna και Britney). Τρίτον, λίγες μέρες μετά η Christina ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το Bionic Tour για του χρόνου για να δώσει πρώτα την ευκαιρία στους θαυμαστές της να "μάθουν" το άλμπουμ. Αν το πιστεύεις εσύ αυτό τι να πω είσαι πολύ καλός άνθρωπος. Η σκληρή αλήθεια όμως είναι πως αυτό το εγχείρημα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Το αδιάφορο lead single έπαιξε μεγάλο ρόλο αλλά την κατάσταση χειροτέρεψε η συμπεριφορά της Xtina τόσο απέναντι σε επίδοξες αντιπάλους όσο και στον τρόπο που προέβαλλε τον εαυτό της. Για το πρώτο δεν έχω να πω τίποτα, πλέον και τα σκατά του να πάρει κάποιος και να πατσαλειφτεί on camera θα πουν ότι το έχει κάνει πρώτα η GaGa. Για την ιστορία πάντως το "Bionic" καμία σχέση δεν έχει με την προαναφερθείσα. End of. Παρ' όλα αυτά όμως, η όλη αντιμετώπιση της "αντιγραφής" από την Aguilera μου έδινε την εντύπωση ότι είναι ανασφαλής. Οι άκομψες δηλώσεις τύπου "δεν ξέρω αν είναι άνδρας ή γυναίκα" και τα υπόλοιπα μπλαζέ σχολιάκια φαίνεται ότι της γύρισαν μπούμερανγκ και πια κινδυνεύει να μη βρεθεί καν στο #1 του Billboard, αλλά να αρκεστεί στο #3 κοιτώντας τα οπίσθια του Glee και του Twilight. Όσο για τις πωλήσεις, πολύ κατώτερες των προσδοκιών.

Το χειρότερο βέβαια στην όλη ιστορία είναι πως το "Bionic" δεν είναι δα κανένα διαμάντι που θα πάει άπατο λόγω κακών συγκυριών. Δυστυχώς, όσο κι αν δήλωνε η Xtina ότι δε θα ακολουθήσει την πεπατημένη έκανε ακριβώς αυτό, μόνο που στην πορεία κατάφερε να γράψει μερικά από τα καλύτερα και χειρότερα τραγούδια της ever. Με μια τόσο εκλεκτή ομάδα συνεργατών θα περίμενε κανείς ότι εύκολα θα εντυπωσίαζε τους πάντες αλλά μάλλον οι περισσότεροι δεν ήταν στα καλύτερά τους. Επιπλέον, με τέτοιο μέγεθος είναι αναπόφευκτο ότι θα υπάρχουν fillers να φαν κι οι κότες ενώ η τοποθέτηση των κομματιών είναι απόλυτα καταστροφική. Το εισαγωγικό κομμάτι είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε: δίνει το στίγμα του άλμπουμ και δεν μοιάζει με τίποτα που να έχει κάνει στο παρελθόν. Ούτε καν η φωνή της δε μοιάζει με τη συνηθισμένη. Τα μαγικά beats του Switch της ταιριάζουν απόλυτα και ευτυχώς υπάρχει το "Elastic Love" σχετικά κοντά για να το επιβεβαιώσει, ενώ στο ενδιάμεσο πλασάρεται ως πιο συντηρητικό "My Neck, My Back" το έξυπνο και catchy r'n'b "Woohoo" και η γνωστή χολέρα που δε θα σχολιάσω.

Και μετά αλίμονο! Η κοιλιά του άλμπουμ μετά το τέταρτο κομμάτι είναι σαν αυτή του Πάγκαλου. Το "Desnúdate" είναι άνετα το πιο κακογραμμένο τραγούδι απ' όλα με τους άθλιους στίχους που ευτυχώς δε θα τους καταλάβουν οι μη ομιλούντες την ισπανική. Ο χειρότερος όμως πρέπει να είναι το "δώστον μου σκληρό, με έχεις υγράνει τόσο πολύ". Yeah... Μετά έχει κάτι τραγούδια τόσο χιλιοειπωμένα που δεν αξίζει καν να ασχοληθείς π.χ. το "Glam" (μάντεψε για τι μιλάει) ή το πραγματικά απαράδεκτο "Sex for Breakfast". Προσπερνώντας μερικά ανούσια ιντερλούδια φτάνουμε στο κατεστραμμένο "Lift Me Up". Θυμάσαι τη μαγική ερμηνεία στο Hope for Haiti? Ε τώρα έχει μπει ένα beat από πίσω και πλέον μοιάζει με cheesy μπαλάντα από το 2001. Γιατί να κακοποιήσει έτσι άσχημα ένα πρακτικά τέλειο τραγούδι δεν μπορώ να το καταλάβω. Nevertheless, παραμένει μακράν η καλύτερη μπαλάντα του άλμπουμ. Μετά μας μιλάει το μωρό της (what a cheap trick, geez) και μετά το όλο πράγμα βαλτώνει με τρεις απανωτές μπαλάντες, στο γνωστό ύφος της Xtina που ισορροπούν άτσαλα ανάμεσα στο γλυκανάλατο και το πονεμένο. Ως αντίδραση έρχονται τα τρία επόμενα, τα οποία είναι μέσα στην τσατίλα και το ψώνιο και το μόνο που κάνουν είναι να βαρύνουν το ήδη αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω απ' το όνομά της. Δε θα έκανα κανένα σχόλιο αν ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικά αλλά ποιον ενδιαφέρει να την ακούει να αυτοεπιβεβαιώνεται πως είναι δυνατή, πως μπορεί και μόνη της, πως κατέχει το θρόνο... Seriously, who cares? Ο θρόνος κατακτάται με τα καλά τραγούδια, όχι με το να επαναλαμβάνεις πως τον κατέχεις.

Εδώ τελειώνει η standard edition. Όποιος αγόρασε αυτή την έκδοση μπορεί να μπήξει τα κλάματα τώρα. Διότι αν υπάρχει κάτι πραγματικά αξιοπρόσεχτο, βρίσκεται στα bonus tracks της deluxe edition. O Switch αναλαμβάνει πάλι την παραγωγή και με τη συνδρομή της Santigold μας δίνει τις δυο απόλυτα κορυφαίες στιγμές του "Bionic". Το "Monday Morning" μπορώ να πω ότι εξελίσσεται σταθερά σε πολύ αγαπημένο μου τραγούδι. Μου αρέσουν τα πάντα γύρω του, η μουσική, η στίχοι, η άνετη διάθεση, το πόσο αβίαστα τραγουδάει η Xtina χωρίς να κάνει τους γνωστούς λαρυγγισμούς, το πώς είναι εντελώς άσχετο με την υπόλοιπη δισκογραφία της, το πόσο καλύτερο θα μπορούσε να είναι το cd αν αυτό το τραγούδι ήταν η πυξίδα. Κατευθείαν μέσα απ' τα κιτάπια της Santigold ακολουθεί το "Bobblehead" ένα απολαυστικό diss για το κάθε κουφιοκέφαλο τσουλάκι. Όσο ειρωνικό κι αν είναι να τραγουδάει η Aguilera ένα τέτοιο τραγούδι (είναι σαν να τραγουδάει η Britney για την πυρηνική φυσική), είναι τόσο άμεσο και τόσο αστείο που απλά το αγαπάς ως έχει. Η πρόζα είναι διασκεδαστικότατη και λατρεύω όταν τονίζει συγκεκριμένες λέξεις στους στίχους. Στη συνέχεια, οι Ladytron προσφέρουν ένα timeless επικό και σκοτεινό dance κομμάτι που λέγεται "Birds of Prey" και κλείνουν με το χαριτωμένο και εντελώς 2010 "Little Dreamer". Το "Stronger than Ever" δεν με εντυπωσιάζει ενώ η stripped version του "I Am" είναι καλύτερη απ' το πρωτότυπο.

Όλα αυτά όμως δε φτάνουν για να θεωρηθεί το "Bionic" καλό άλμπουμ. Δεν αρνούμαι ότι έχει πολύ όμορφες στιγμές αλλά ως σύνολο βουλιάζει απελπιστικά. Η αχρείαστα μεγάλη διάρκεια σε συνδυασμό με τις δυσκολοχώνευτες μπαλάντες και τις ενοχλητικές εμμονές μεγαλείου σε αποθαρρύνουν από το να ασχοληθείς ενδελεχώς μαζί του. Πόσο πιο καλά θα ήταν τα πράγματα αν είχε διαλέξει τα καλύτερα και είχε βγάλει ένα συμπαγές και καλοδουλεμένο σύνολο! Δε σημαίνει ότι επειδή έβαλε ένα σκασμό τραγούδια αυτομάτως ανεβαίνει και η αξία του cd. Και ας σταματήσει επιτέλους να κρώζει, το ξέρουμε ότι έχει καλή φωνή, καλύτερη από όλων των άλλων "μεγάλων", δε χρειάζεται να μας υποβάλλει σε ακουστικά βασανιστήρια όπως εκείνη η κραυγή στο "Vanity". Γιατί δε χαλαρώνει επιτέλους, κι ας αφήσει θρόνους και λοιπά, αυτά είχαν σημασία τότε που οι πωλήσεις μετρώνταν σε δεκάδες εκατομμύρια. Γενικά, δεν νομίζω ότι θα εντυπωσιάσει κανέναν αυτός ο δίσκος εκτός από τους fans. Φυσικά και δεν έκανε το "άνοιγμα" που είχε υποσχεθεί, κανένας fan της Sia και της M.I.A. δε θα την αγαπήσει ξαφνικά. Το κοινό της στην καλύτερη περίπτωση θα μείνει ίδιο κι απαράλλαχτο. Την χειρότερη ας τη σκέφτονται όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται. Γιατί εγώ μάλλον δε θα γίνω ποτέ fan. Sorry Xtina, I tried. 5/10


Track List:

01. Bionic
02. Not Myself Tonight
03. Woohoo (feat. Nicki Minaj)
04. Elastic Love
05. Desnúdate
06. Love & Glamour (Intro)
07. Glam
08. Prima Donna
09. Morning Dessert (Intro)
10. Sex for Breakfast
11. Lift Me Up
12. My Heart (Intro)
13. All I Need
14. I Am
15. You Lost Me
16. I Hate Boys
17. My Girls (feat. Peaches)
18. Vanity
19. Monday Morning
20. Bobblehead
21. Birds Of Prey
22. Stronger Than Ever
23. I Am (Stripped)
24. Little Dreamer

( = recommended)



36 comments:

Anonymous said...

password (if needed):
neverlandean.blogspot.com
____________________

http://rapidshare.com/files/397238274/B_A_I_O_N_I_K___l_o_l.rar.html

or

http://www.megaupload.com/?d=5MF33FOT

or

http://depositfiles.com/en/files/rzw1a106b

or

http://hotfile.com/dl/47362311/0a72a75/B_A_I_O_N_I_K___l_o_l.rar.html

or

http://www.zshare.net/download/770668745c48afdc/

or

http://www.badongo.com/file/23235359

or

http://uploading.com/files/7mbb29m7/B_A_I_O_N_I_K___l_o_l.rar/
___________________

password (if needed):
neverlandean.blogspot.com

Anonymous said...

Υπερβολικό αγόρι..

Jagon said...

Hmmm...Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να λέω πόσο μου αρέσει το album...Το ακούω κάθε μέρα από την αρχή ως το τέλος (δίχως skip) ίσα με 3-4 φορές...Δεν θα προκαλέσω χάος...Όχι...Γνώμη σου, και βασικά γνώμη πολλών...Και γω πιστεύω ότι το album δεν θα πιάσει κορυφή στα charts...Δεν με νοιάζει πλέον...Χαίρομαι που η Christina μου έδωσε 19 διαμάντια (βγάζω τα interludes και τα I Hate Boys&My Girls γιατί δεν μου αρέσουν)...Για μένα είναι αρκετά...Αυτά από μένα...Α, και το Desnudate είναι ΘΡΥΛΙΚΟ!!!:PPP

the writer said...

Ξέχασες να μου ρίξεις κατάρα που το έκανα review πρώτη και του έβαλα και 5 κι εγώ!

musicbug said...

Symfwnw apolyta sta perissotera pou les, akoma kai sti vathmologia, ki egw ena 5 tou exw valei. Den axizei parapanw. Katarxas den einai Aguilera to album, den exei taytotita kai mia synoxi. Einai enas axtarmas. Sta tragoudia tis Sia tragoudaei san ti Sia akrivws kai mou ti spaei, sto "Bobblehead" pou to misw kai einai antigrafara tou Blah Blah Blah, antigrafei tin eleeini Kesha.
Tin amartia mou omws tha tin pw, to "Desnudate" m'aresei poly :-)
Kalo weekend

Ethan Raynolds said...

ΚΟμμάτια όπως το you lost me απλά δεν υπάρχουν!!!! Η φωνή της ακούγεται απλά τέλεια!

Θα συμφωνήσω ότι όλο το άλμπουμ είναι λίγο the mess....

Μου θυμίζει λίγο την Janelle Monae στο πρώτο της άλμπουμ... Πολύ ηλεκτρονικός ο ήχος και τραγουδάει λίγο πολύ στο ίδιο στυλάκι.

Anonymous said...

Den yparxei kati pio vareto afti tin epoxi apo to Xtina-hate, to opoio exei ginei trend se olo to internet. Zzzz. YAWN. Go listen to some GaGa. (Den milaw gia tin kritiki sou, ennoeitai!)

To album mou aresei poly, einai ena poly poly diaskedastiko MESS, en telei katelikse na mou aresoun ligo-poly ola ta kommatia.

Bravo X-tina!

Anonymous said...

Το μισώ που κάνει εισαγωγές "Κοπελιά άλλαξα κομμάτι,το κατάλαβα,δεν είμαι ξανθος",στο Wohoo αυτή μιλάει για το μνι της?σωστάααααααααα?όχι αλλά μην με βγάλουν και τρελό!Δεν θέλω να μιλήσω για την στιχουργική της!Το άλλο το ισπανικό θα κάνει μεγάλη θραύση στα κλουβιά στο scape (not for me)! A...έχω την στανταρ βερσιον ακουσει μονο...από τα πρωινά και μετά πάμε σε άλλο αλμπουμ/τραγουδιστη κτλ.
Επίσης δεν φταίει εκείνη που εκανε ανακοινωση για το κυκλο συναυλιών της...προφανώς και δεν είχε κανονισει κατι πιο σίγουρο.Νομίζω πως αν η ξτινα εχει φανς...τους εχασε και αυτούς :Ρ

mr.f said...

Amigo, που είναι το νέο άλμπουν της Ναμιε; Πότε θα πάμε για κανένα καφέ; 03/07; ψηνεσε;

Πάμε για σαλέπι, βρήκα ένα τέλειο μαγαζάκι.. γιουχουυυυυυυυυυυυυυ!

έκανα ένα ωραιο ποστ με ωραίους άντρες, πάνε δες. και να μπάινει γκουγλ τοκ.

Neverlandean said...

@Anon #1,
ε όχι ήμουν μετριοπαθέστατος :P

@Jagon,
εντάξει αν είσαι εσύ ευχαριστημένος τότε δεν έχει τίποτα άλλο σημασία.

@the writer,
όλοι 5 και 6 έβαλαν, μαζική έλλειψη πρωτοτυπίας. :P

@musicbug,
omagah no το Wah Wah της Άγκι είναι πολύ καλύτερο από το Blah Blah της Κέσα, απλά έχουν διαφορετικό στόχο.

@Ethan Raynolds,
πόση μπαλάντα να αντέξει κανείς όμως; Για Janelle δεν ξέρω, τώρα την ανακάλυψα.

@Anon #2,
φταίει που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες! Κι αν δεν ευλόγησε τα γένια της μ' αυτό το cd!

Όσο για τη GaGa περίμενε το backslash που θα της έρθει μόλις κάνει κανένα στραβοπάτημα. She needs a break asap.

@plasticfeathers,
ναι για το μνι της γιουχάρει χαχαχα! Αν το καλοσκεφτείς το 90% των rnb κομματιών μιλάνε για μνια οπότε σιγά την έκπληξη.

Ότι τι μου λες πως είχε άγνοια; Μια βολιδοσκόπηση έκανε η γυναίκα, δε της βγήκε και το άφησε γι' αργότερα.

@mr.f,
ομγ γιατί σε νοιάζει χαζέ, άκου αυτά που σου έχω δώσει ήδη καλύτερα.

Σαλέπι omg. Σαν τους μετανάστες.

Γούγλε τοκ για να λες "γειά" και μετά τπτ, σταδγιάλα. :/

sCaTterBraiN said...

μπορεί το άλμπουμ να μην έχει συνοχή, αλλά έχω πολύ καιρό να αφήσω ένα μόνο άλμπουμ να παίζει και να μη το βαριέμαι. συμφωνώ στα τραγούδια που προτιμάς, αλλά η βαθμολογία που θα του έβαζα είναι πιο κοντά στο 9 παρά στο 5.
(και όντως μου φαίνεται ότι πολύς κόσμος σε μπλογκ και μουσικά περιοδικά τη θάβει τρελά.
άσχετο, δεν αντέχω άλλο να ακούω για την gaga, πειράζει που θέλω να πεθάνει;)
;-)

Anonymous said...

@sCatterbrain και εγω δεν αντεχω αλλες κακιασμενες λουσερς να μιλανε σαν γυφτισσες γα τη γκαγκα.πειραζει που θελω να πεθανεις εσυ?

νικος.

Neverlandean said...

@sCaTterBraiN,
ε όχι 9 είναι πάααααρα πολύ! Εκτός κι αν είσαι εξαπανέκαθεν fan και τότε κάπως δικαιολογείσαι. Αλλά είναι πολύ.

Εσύ κι ο μισός κόσμος το εύχεται αυτό. Ο άλλος μισός της εύχεται μακροζωία και ευημερία. :P

@νικος,
θα παρακαλούσα να μην προσβάλλεις τους σχολιαστές ό,τι και να λένε, μπορείς να βρίσεις εμένα αλλά όχι τους άλλους plz D:

Εξάλλου εννοεί την υπερβολική δημοσιότητα που ok μέχρι και τη Μητέρα Τερέζα να προέβαλαν τόσο πολύ κάποια στιγμή θα μπούχτιζες.

Jagon said...

What about Prima Donna???
Μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου uptempo του Bionic...
Ούτε καν το σχολίασες...:(

Πάντως η Christina τρώει τρελό κράξιμο από παντού (ειδικά από την παλιονυφίτσα τον Perez που καλά θα κάνει να κατέβει κάποια στιγμή από το discostick της GaGa)...Δεν είναι δίκαιο...:(

Tom said...

@sCaTterBraiN "αλλά έχω πολύ καιρό να αφήσω ένα μόνο άλμπουμ να παίζει και να μη το βαριέμαι."

Ίσως πρέπει τότε να συμβουλεύεσαι συχνότερα αυτό το μπλογκ ;)

sCaTterBraiN said...

@ νίκος: αν ήξερα ότι αυτό το μπλογκ το διαβάζουν και συγγενείς της gaga δεν θα εκφραζόμουν τόσο απερίσκεπτα. σόρρυ! (ο neverlandean που με ξέρει περισσότερο καιρό έπιασε το point).
;-)

@ tom: αγαπητέ μου το συμβουλεύομαι σχεδόν καθημερινά (και πολύ συχνά συμπίπτουν τα γούστα μας), αλλά πώς να το κάνουμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Anonymous said...

δεν σ ' αρεσει που το παιζει βασιλισσα στο θρονο...
ε λογικο...
διαβάζοντας το μπλογκ σου εδω και καιρο εχω-εχουμε καταλαβει οτι προτιμας τα αλμπουμ που περιγραφουν το κακό κάρμα με τα μίντια.....
οποτε ηταν κατι παραπανω απο αναμενομενο να μη πεις καλη κουβεντα...
κατσε λοιπον και περιμενε για τις ακρως βαθυστοχαστες και πρωτοτυπες συνεργασιες της α-φωνης/ταλαντης ΚοντοΧοντρης με Guetta kai Tiësto...θα ειναι πολυ wow ,παρε και ενα :rolleyes: ή μαλλον one two three rolleyes...σε εκφραζει περισσοτερο

Neverlandean said...

@Jagon,
ε δε το βρήκα άξιο σχολιασμού βρε παιδί μου lol. Πες μου τώρα ότι λαμβάνεις υπόψη σου το μουσικό γούστο του Perez (και τα ποστ του γενικά), πες το μου αυτό! Για πλάκα ασχολούμαστε μαζί του - ακόμα κι αν λέει τα καλύτερα για τις Girls Aloud, χα!

@Tom,
με σάλιωσες πατόκορφα χρυσό μου :P

@sCaTterBraiN,
ήταν απλά μια παρεξήγησις, ας πάμε παρακάτω. :)

@Anon #3,
ναι αλλά μάλλον δε διαβάζεις-διαβάζετε το μπλογκ αρκετό καιρό για να έχεις-έχετε δει τι έλεγα για την ΚοντόΧοντρη πριν βγάλει το Blackout. Περίμενα ότι το Bionic θα ήταν το Blackout της Xtina αλλά, sorry, δεν ήταν. Μπορείς-μπορείτε να ρολλάρετε τα μάτια σας όσες φορές θέλετε αλλά εμένα προσωπικά δε με εντυπωσίασε καθόλου. Και είπα καλή κουβέντα, για ξαναδιάβασε-διαβάστε το ποστ πιο προσεκτικά. :P

ΥΓ: O Guetta εκτός από βλακείες μπορεί να γράψει και καλά όπως αυτά της Kelis.

Anonymous said...

ok gia ton never k mono...apla syxainomai atoma pou xrhsimopoioun tetoies varies kouventes gia anousia zitimata like it's nothing!

*white flag* :)

nikos

Neverlandean said...

Ouch! :( Κι εγώ το κάνω καμιά φορά και πολύ πιθανόν να το έχω κάνει και σε ποστ αλλά εννοείται ότι κανείς δε το εννοεί κυριολεκτικά.

Τώρα που το θίξαμε το θέμα όμως θα έχω το νου μου.

Jagon said...

Ορκίζομαι, δν είμαι εγώ ο Anonymous!!!!:PPP

Anonymous said...

lol it's ok boys,φυσικα και δεν το εννοουμε κυριολεκτικα οταν το λέμε αλλα δεν παυει να ειναι way out of line.και λεω "λεμε" γιατι και εγω δεν ειμαι κανας αγιος και πριτσερ,χρησιμοποιουσα τετοιες εκφρασεις παλαιοτερα γιατι εμοιαζε το cool και funny και i don't give a shit μεχρι που καταλαβα οτι το να λες τοσο ακραια πραγματα πιο πολυ retarted σε κανει να ακουγεσαι...ειδικα οταν δεν συντρεχει και κανας σοβαρος λογος δηλαδη! αυταααα....αντε καλη μας νυχτα παιδιά! :)

Νικος

christo said...

review στο "c'est la vie" να μην περιμενουμε ετσι? ουτε καν για το επιτυχημενο εξωφυλλο, κατι? εστω για να γελασουμε και να το θυμομαστε

Neverlandean said...

@Jagon,
και να ήσουν ορίστε σου απάντησα! :P

@νίκος,
είναι που το internet προσφέρεται για τέτοια, δε τα το έλεγες αυτό για κανένα στην πραγματικότητα. Ακόμα κι αν το σκεφτόσουν :P

@christo,
λολ μάλλον όχι...
Το εξώφυλλο είναι κλασική DeVa, photoshop πράμα.

Jagon said...

Δν είμαι!!Αν ήθελα να σε βρίσω, θα σε έβριζα!!!

Sorry για την ασχετίλα που θα πετάξω, αλλά μήπως κανένας σας ξέρει από που μπορώ να κατεβάσω επεισόδια από τις Χίλιες και Μία Νύχτες με ελληνικούς υπότιτλους για την μάνα μου???Με έχει πρήξει..Τι καλά με το Grey's Anatomy, παντού το έβρισκα...Plz help me...:(

the writer said...

Τελικά το Little Dreamer μου αρέσει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μοιάζει με διασταύρωση του Dancing On My Own της Robyn και του Dance In The Dark του Gagaουτσάλου.

P.O.V of a G said...

ti kaneis luv??
oxi oti trela8ika me to cd, alla 8a evaza 6,5/10 perissotero giati arneitai na egataleipsei to katakokkino kragion

Constantinos said...

Ksenerwsa toso me to album, pou ksexasa na katevasw thn deluxe ekdosh otan diereuse :p
Pragmatika, giati ta monday morning kai Birds of Prey, thewrhsan oti einai katallhla gia bonus tracks?
Egw lead singles tha evgaza! (btw, ekeinh h Santigold, tha strwsei pote kwlo na vgalei diko ths album, anti na dinei diamantia deksia kai aristera??? )
To you lost me m'aresei poly epishs, but then again exw mia klish pros ths gkariles, opote den eimai sigouros an exw dikaio :P
( isws ftaei oti mou exei leipsei auth h pleura ths Sia )
Auto pou me provlhmatizei perissotero pantws einai ta afentika ths Aguilera. Pragmatika 23 kommatia? gia poio logo? Ta akousan kai tous aresan? To idio lathos den eixan kanei sto prohgoumeno album ths? Sabws oi fwtografhseis, oi dhlwseis, to videoclip? Giati siga mhn ta kanei ola auta h Aguilera monoi ths. Kapoio mastermind tha skefthke oti to full attack einai h kaluterh methodos.
Tha mou peis, an autoi pou dieuthunan tis diskogrfikes eixan ta myala sto kefali tous, tha eixe katalhksei edw h viomhxania?

P.S. Den eixa katalavei oti h DeVa thewreitai toso xalia pou exei katanthsei to punch line se ola ta anekdota... Gia toso xalia thn exeis/exete?

George said...

sumfwnw mazi sou ektos apo merika tragoudia!
k dn 8elw na prhzw alla an 8es des to neo mou post http://musicmuviesdont.blogspot.com/2010/06/family-jewels-84-marina-diamonds-i-lady.html

petros said...

it sucks
και οχι δεν ρουφάει,
αϊ μωρη χαμουρω που θες να κανουμε licky yum-yum το μνι σου.
χέσους τι σιχασια, θυμηθηκα madonna εκεινη τη στιγμή
και το σχολιο σου περι "ιδρωμενου, κολλωδες" κλπ.

είναι τοσο χαλια το album που μονο το monday morning μου αρεσε
και αυτο γιατι δεν ακουγεται η φωνη της κανονικά απο τα effects.

kat de luna και katy perry rule this summer, επισης μου αρεσει και το groovy "why don't you love me".

αυτά. σβηστηκε κατευθειαν απο το δισκο.

Anonymous said...

nomizw pws o Petros me to comment tou me eksefrase apoluta se auto pou ennoousa gia ta mnia!

Neverlandean said...

@Jagon,
αυτό βρήκα μόνο, δοκίμασε ένα επεισόδιο και κρίνε http://ultragreek.blogspot.com/2010/05/binbir-gece-rapidshare.html
και καλή υπομονή βέβαια. Να σε πληρώσει η μανούλα για τον κόπο σου. :P

@the writer,
καλά κάνει και σου αρέσει γιατί είναι ένα απ' τα καλά και διαθέτει μια ευαισθησία... lol

@P.O.V of a G,
α εσύ το πήγες στυλιστικώς χαχα

@Constantinos,
πόσο δίκιο έχεις σ' αυτήν την τελευταία σου δήλωση να ξερες! Για κάποιο λόγο πάντα προσπαθούν να βρουν μια αντίπαλο για την Xtina και μιας και η αντιπαλότητα με τη Brit μπαγιάτεψε (επειδή η Brit είναι στον κόσμο της και δεν απαντάει) βρήκαν τη Gaga.

Όλα οι μασόνοι τα κάνουν τέλος, μετανοείτε.

PS: Έλα ντε κωλοSantigold βγάλε τα δικά σου και χέσε τις άλλες.

@George,
δεν πρήζεις, link για review είναι όχι για απαγορευμένο πορνό (δε θέλω να βάλω τη λέξη, μη βγαίνει στο google ew!)

@petros,
lmfao της Μαδόνας είναι πιο αηδιαστικό γιατί είναι και σαφρακιασμένο σα σταφίδα σουλτανίνα.

Η Kat πουσάρει καλά, την Ke$ha Perry τη σώζει το βίντεο και οι γκριμάτσες της.

@plasticfeathers,
μη δεις μνι εσύ και δε σχολιάσεις χααχχαχαχα

Niagara said...

5/9 ή 5/10???????????????
Ε ΟΧΙ!!!!! 9/10 είναι καλά.
Θαυμάσιο CD και ξέχασες το καλύτερο
κομάτι του 2010:
15. You Lost Me
Δεν το προτείνεις καν! ΓΙΑΤΙ;;;;;
φιλάκια........

Neverlandean said...

Δε με τράβηξε τίποτα στο You Lost Me γι' αυτό και δεν το ανέφερα. Δεν είναι ούτε Hurt ούτε Beautiful.

xoxo :)

*fιghtεr* said...

Distixws, den einai to teleio album poy mas parousiazan oi sinergates tis. H Christina exei fwnh kai talento alla h hlektroniki mousiki den tis paei kai auto einai gegonos (milouse gia ilektroniki mousiki apo to 2008 pro Gaga)

Oi mpalantes tou album einai makran kaliteres opws kai ta bonus tracks tou deluxe (ara axizei na agoraseis to deluxe edition!)
To Prima Donna, Glam, Desnudate einai cheap kai ta exoume akousei 100ades fores. To Not Myself Tonight, Woohoo kai Bionic einai kalitera!

Stixourgika, den pianei tin vash! To Back to basics + Stripped eixan poly oraious stixous, tora distixws me tous mainstream sinergates tis mperdepse ta mpoutia tis gt se sxedon kathe song leei "bitch" wtf?

Par'ola auta, to album einai arketa diaskedastiko (especially tora to kalokairi) apla den einai auto poy perimename oloi otan akougame gia sinergasies me indie kallitexnes.

LOVE:

You Lost Me
Not Myself Tonight
Birds of Prey
Stronger than Ever
Monday Morning
Woohoo


LIKE:

I Am
Bionic (tha htan kalitero an htan intro)
Bobblehead


Adiafora:

Elastic Love, Morning Dessert, All I Need, My Girls, Sex For Breakfast

PS: Kai egw protimw tin stripped version tou Lift Me Up

Neverlandean said...

Ναι οι λάθος προσδοκίες ήταν το χειρότερο που συνέβη σ' αυτήν την περίπτωση.

And RCA is not happy... Καλύτερα να φύγει, είναι κάκιστη εταιρία.