Thursday, March 18, 2010

Sugababes: Sweet 7

Το 2008 όταν το Catfights and Spotlights έφερε τις χαμηλότερες πωλήσεις στην ιστορία των Sugababes, τα κορίτσια δήλωσαν ότι είχαν βολευτεί στην επιτυχία τους και ότι θα έκαναν κάτι εντελώς διαφορετικό την επόμενη φορά. Δυο χρόνια μετά έχουν συμβεί πολλά: η Keisha, που έκανε τη ζωή των άλλων κόλαση, εκδιώχθηκε κακήν κακώς και τη θέση της πήρε η eurovisionista Jade Ewen, προς αποτροπιασμό πολλών και ανακούφιση άλλων. Πριν φύγει όμως η αδιαμφισβήτητη αρχηγός Keisha φρόντισε να κατευθύνει το συγκρότημα ακριβώς εκεί που ήθελε: στην απολύτως εμπορική και εμπορικοποιημένη αμερικάνικη pop. Το αποτέλεσμα που ακούει στο όνομα Sweet 7 είναι πράγματι κάτι εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες δουλειές τους. Δυστυχώς όμως μπορεί να αποτελεί και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσουμε απ' αυτές.

Το γελοιότερο σ' αυτήν την υπόθεση δεν είναι το άλμπουμ, σε καμία περίπτωση. Είναι το πώς αντιμετωπίστηκε από σύσσωμη την αγγλική κριτική. Αν πιστέψουμε όσα λένε, τότε μάλλον μιλάμε για ένα από τα χειρότερα άλμπουμ στην ιστορία της αγγλικής ποπ. Αλλά τι να πιστέψεις; Τις βαριεστημένες κριτικές των 30 λέξεων; Είναι τόσο προφανές ότι οι περισσότεροι δεν άκουσαν καν ολόκληρο το άλμπουμ παρά βασίστηκαν μόνο στα singles ή σε ένα στιγμιαίο πέρασμα. Βασικό επιχείρημα: η αποχώρηση της Keisha οδήγησε το συγκρότημα σ' αυτά τα χάλια. Βέβαια με λίγο ψάξιμο θα είχαν μάθει ότι το άλμπουμ ήταν εξ' ολοκλήρου έτοιμο πριν φύγει και η Jade έτρεχε την τελευταία στιγμή να ηχογραφήσει τη φωνή της πάνω στα έτοιμα τραγούδια. Και εφόσον η Keisha κατεύθυνε τα πράγματα, είναι η κύρια υπεύθυνη για την αλλαγή αυτή. Οπότε αυτός ο εύκολος εγκωμιασμός της είναι τουλάχιστον γελοίος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν γράψει ό,τι τους κατέβηκε, ότι για παράδειγμα ηχογράφησαν ξανά όλα τα τραγούδια εκτός από το "Get Sexy", μεγάλη βλακεία αφού uhm ακούω καθαρά τη Jade, η οποία by the way σηκώνει άδικα το μεγαλύτερο βάρος απ' όλες. Αχρείαστο να αναφέρω ότι δεν λείπει η απαραίτητη σύγκριση με τη GaGa - αλίμονο, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή και έδωσε λίγη καλή pop στον κόσμο που περιμένει να την ακούσει από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου του.

Το ξεχνάμε. Άλλο επιχείρημα είναι πως η μουσική αυτή δεν ταιριάζει στο συγκρότημα. Αυτό όντως ισχύει. Γι' αυτό και πρέπει να ξεχάσεις πως αυτό που ακούς είναι Sugababes - υπό μια έννοια όντως δεν είναι. Το Sweet 7 θα μπορούσε να είναι το ντεμπούτο κάποιο νέου αμερικάνικου girl band ή με πολλή φαντασία, μια πιο pop πρόταση της (κάθε) Rihanna. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κακό. Εξάλλου τα κορίτσια (aka η Keisha) το είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα έκαναν απόπειρα στην Αμερική μ' αυτό το cd. Φυσικό λοιπόν να μην περιμένεις ένα νέο "Push the Button" ή "Red Dress". Το lead single "Get Sexy" χρησιμοποιεί το sample του "I'm Too Sexy" για να προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλά το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά τεχνητό και δεν κάνει αρκετή εντύπωση. Ίσως όχι η καλύτερη επιλογή αλλά όταν βγήκε, η Keisha ήταν ακόμα μέλος και τότε ακούστηκαν φωνές που έβρισκαν "ενδιαφέρουσα" αυτή τη νέα προσέγγιση. Τα "About a Girl" και "Wear My Kiss" που ακολούθησαν είναι σαφώς καλύτερα. Το πρώτο με την anthemic διάθεσή του θα μπορούσε να ξεσηκώσει τον κάθε ξενέρωτο και το δεύτερο, το πιο "αγγλικό" κομμάτι του άλμπουμ, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τραγούδια που απαρτίζουν το top 5 της Αγγλίας και της Αμερικής αυτή τη στιγμή - ίσως λίγη απ' την trashίλα τους.

Δεν είναι όμως τόσο ιδανικά τα πράγματα στη συνέχεια. Τα "Wait for You" και "Thank You for the Heartbreak" που ακολουθούν δεν είναι τίποτα παραπάνω από δυο συνηθισμένα χορευτικά τραγούδια, με αδιάφορους στίχους και παρ' όλο που δεν ενοχλούν, δεν είναι κανένα σπουδαίο κληροδότημα στην ιστορία του συγκροτήματος. Κατά πόδας έρχεται η χαρά του auto-tune! Γι' αυτό έχουν δίκιο να της βρίσουν, αφού τέτοια επίπεδα "φτιαξίματος" ανήκουν στη σχολή Paris, Heidi & ΣΙΑ. Στο "Miss Everything" συμμετέχει ο άθλιος Sean Kingston και σα να μην έφτανε αυτό, βρίσκουμε μερικούς απ' τους χειρότερους στίχους στην ιστορία της μπάντας: your pockets better be deep if with me you wanna creep / nothing less that presidential suites whoa / you know I got a driver / never heard of a 9 to 5er etc etc. Είναι τόσο κακοί που ο Kingston είναι η όαση του τραγουδιού. Στο "She's a Mess" έχουμε πάλι auto-tune galore που συνοδεύεται από τίγκα αμερικάνικους στίχους για κάποιο τσουλάκι του Λονδίνου που του αρέσει να γίνεται κομμάτια στα πάρτι και δε συμμαζεύεται. Θυμίζει πολύ το "Get Sexy", έχουν και τους ίδιους παραγωγούς so do the math. To "Give It to Me Now" δε μπορώ να καταλάβω τι γυρεύει, πού πάει, τι θέλει να πει, ένα πράγμα άγευστο και άοσμο. B-side material στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ευτυχώς η κατάσταση καλυτερεύει στο τέλος. Για εδώ κράτησαν τα πιο αργά κομμάτια που αν μη τι άλλο έχουν παράδοση στα άλμπουμ των Sugababes. Το "Crash & Burn" προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των τριών φωνών με στίχους που μιλάνε για το τέλος μιας σχέσης και πηγαίνουν λίγο πιο βαθιά αναλογικά με ό,τι προηγήθηκε. Το "Sweet & Amazing (Make It the Best)" είναι με διαφορά το πιο cheesy κομμάτι του άλμπουμ και έχει δεχτεί μπόλικη κριτική γι' αυτό αλλά από το να ακούω για shawties και diamond rings εννοείται ότι το προτιμώ γιατί είναι και πιο κοντά στο πνεύμα τους. Τέλος, οι μπαλάντες "No More You" και "Little Miss Perfect" δίνουν στην Amelle την ευκαιρία να λάμψει με τις πιο ειλικρινείς ερμηνείες ολόκληρου του δίσκου.

All in all, για κάποιον που πάντα αμφιταλαντευόταν για το αν του αρέσουν ή όχι οι Sugababes βρήκα το Sweet 7 αρκετά καλό. Βέβαια είναι εντελώς αποκομμένο απ' την υπόλοιπη δισκογραφία τους οπότε κάθε σύγκριση είναι άκυρη. Εννοείται πως η συνεχής αλλαγή μελών θα έπληττε το κύρος τους, τι περίμεναν δηλαδή; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε μιλάμε πια για band αλλά για brand. Σε όλη τους την καριέρα προσπάθησαν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην ποιότητα και τη διασκεδαστικότητα (lol), δίνοντας τις περισσότερες φορές μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρώτο, με αποτέλεσμα τα άλμπουμ τους ως σύνολο να μοιάζουν λίγο μεγαλίστικα και βαρετά - για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Με το Sweet 7 υπερτόνισαν το δεύτερο και θυσίασαν τη "βρετανικότητά" τους για χάρη την επιτυχίας - που πιθανόν να μην έρθει ποτέ. Λογικό ήταν να φοβηθούν μετά την απογοητευτική πορεία του Catfights αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να επιχειρήσουν επιστροφή στις ρίζες και όχι βουτιά στην αμερικανιά. Και δεν είναι να πεις ότι απέτυχαν παταγωδώς αλλά μετά και την τελευταία αλλαγή στο line-up, όσοι τους την είχαν στημένη βρήκαν πάτημα και οι υπόλοιποι δεν ήταν διατεθειμένοι να τις αφήσουν να νομίζουν ότι τέτοιες αλλαγές περνάν αψήφιστα στο κοινό. Το Sweet 7 βρίσκεται στο #11 στα midweeks και μπορεί να μην μπει καν στο top 10 μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν τυχόν προκύψει ένα δεύτερο φιάσκο απ' αυτή την ιστορία, πολύ φοβάμαι πως θα έρθει και το τέλος. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι το cd αυτό φορτώθηκε κόμπλεξ και απωθημένα χρόνων, όταν υπάρχουν άλλες μπαρούφες που τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης και αποδοχής, απλά επειδή ποτέ δεν παρουσίασαν κάτι καλύτερο από την αρχική και συνεχιζόμενή τους αθλιότητα. 7/10


Track List:

1. Get Sexy
2. Wear My Kiss
3. About a Girl
4. Wait for You
5. Thank You for the Heartbreak
6. Miss Everything (feat. Sean Kingston)
7. She's a Mess
8. Give It to Me Now
9. Crash & Burn
10. No More You
11. Sweet & Amazing (Make It the Best)
12. Little Miss Perfect

Αυτό είναι το album sampler με τα φωνητικά της Keisha για να διαπιστώσει όποιος θέλει το πόσο καλύτερα είναι τα συγκεκριμένα τραγούδια με τη φωνή της Jade.


Track List:

1. Get Sexy (Original Version)
2. About a Girl (Original Version)
3. Miss Everything (feat. Sean Kingston) (Original Version)
4. Wear My Kiss (Original Version)
5. Wait for You (Original Version)
6. Thank You for the Heartbreak (Original Version)23 comments:

Anonymous said...

password: neverlandean.blogspot.com
__________________

ALBUM + SAMPLER 2 IN 1:

http://rapidshare.com/files/365091703/S_U_I_T_E_S_E_V_E_N.rar.html

OR

http://www.megaupload.com/?d=2LGN4SIP

OR

http://depositfiles.com/en/files/fp4y5dwja

OR

http://hotfile.com/dl/33445287/753c470/S_U_I_T_E_S_E_V_E_N.rar.html

OR

http://www.zshare.net/download/738767331c6286e1/

OR

http://uploading.com/files/57a2bc4c/S_U_I_T_E_S_E_V_E_N.rar/
________________

password: neverlandean.blogspot.com

musicbug said...

Kalispera!!!
Symfwnw sta perissotera, ki egw ena 7 tou evala, poly feel good album, poly kalytero apo kati paparies pou kykloforoun vlepe Kesha, Ellie Goudling klp.

sugababe said...

Αχ! Ως επώνυμη sugababe (όνομα και πράγμα!) επικροτώ το ποστ-τοστ, αν και θέλω να καταγγείλω την χρήση της λέξης "διασκεδαστικότητα" σε ποστ άσχετα με τον Γιώργο Τσαλίκη, thank you. Θα έγραφα περισσότερα αλλά είμαι συγκλονισμένη από την σύντομη επανεμφάνιση της Silvia στο Los hombres de Paco, και δεν μπορώ να αρθρωσω λέξη. Το μόνο που θα πω είναι ότι αν οι Αγγλοι υποκύψουν στα θέλω της μουσικής βιομηχανίας και αμερικανοποιήσουν πλήρως την pop τους, θα μετακομίσω στη Γροιλανδία προς ένδειξη διαμαρτυρίας.
Je vous embrasse x

Anonymous said...

''Just shut up and watch us flop''

Ws maniakos fan twn Sugababes apo to Overload mexri tin eksodo tis Mutya, arnoumai fysika na dextw afto to pragma ws Sugababes gia tosous logous pou well... variemai na tous anaferw. Perimenw ti mera pou tha tis diwksoun logw flop me agwnia.

Kai ena genikotero sxolio/pikri diapistwsi: Poso thlivero einai pou ta 2 kalytera girlbands tis perasmenis (!) dekaetias afti ti stigmi den yparxoun? Oi men (Sugababes) den yfistantai, oi de (Girls Aloud) vriskontai se ena ''break'' to opoio isws kai na einai monimo... Sad times.

another george blog said...

Όλα είναι δάκτυλος της άλλης που πήρε πόδι.

x-oyranoy said...

άθλιο το cd
Kριμα γιατι το Get Sexy ειχε potential

Νίκος said...

Άθλιο το cd τελικά
Το Get Sexy είναι το καλύτερο (δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό - λολ)

Που είναι οι γκερλς να τους δείξουν τι θα πει συγκρότημα.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=DPAM_7Pz1Bk
ποιός είναι αυτός ο James?και γιατί πήγαν εκεί?
Δεν θα πω γνώμη για το αλμπουμ γιατί ποτέ δεν άκουγα κάτι παραπάνω από τα singles τους και γιατί νομίζω πως το πάνε ως "κράχτης" οπότε δεν έχει νόημα.Νομίζω πάντως πως έχουν αλλάξει πολιτική,από εδώ και στο εξής θα είναι περισσότερο outstanding επίσης ελπίζω να αδυνατίσουν οι άλλες δυο γιατί η Jade δείχνει δυσνόητα αδύνατη για μέλος του συγκροτήματος.Υποτίθεται πως ξεκίνησαν με ατού τους τη διαφορετικότητα στη μουσική/στυλ/γυναίκα αλλά νομίζω πως πλέον είναι πολύ μακριά και θα κάνουν μάλλον τα πάντα για να παραμείνουν εκεί αφού τις πωλήσεις ουδείς μίσησε.Προσωπική απόψη πως καλά θα κάνουν,όλοι αυτό κυνηγάνε σήμερα.Ακούω πλέον electronica και κάτι indies :P

Anonymous said...

Μα δε νομιζω να συνεχισουν... Το αλμπουμ πρωτη βδομαδα στο νουμερο 14 και απ'οτι διαβαζω αυτη τη στιγμη βρισκεται εκτος τοπ 40!

Neverlandean said...

@musicbug,
AMEN to that!

@sugababe,
δεν είμαι σίγουρος αν είναι καν λέξη η συγκεκριμένη αλλά δεν ήξερα πώς να μεταφράσω το 'fun' (σίγουρα το 'διασκέδαση' είναι λάθος). Αυτό με τα ισπανικά δεν το 'πιασα...

Ετοίμασε τα μπαγκάζια σου για το Βορρά. Nah, Girls Aloud are still together, aren't they? :P

@Anon #1,
αχά! Η μέρα που περίμενες ίσως να έφτασε κιόλας! Οι φήμες λένε ότι η Roc Nation δεν έχασε καιρό και τις... αποδέσμευσε. Sad :(

Γιατί σταμάτησες στη Mutya όμως και τα επόμενα δυο ήταν καλά. (Και το τρίτο και φαρμακερό δεν είναι τόσο χάλια κατ' εμέ)

Οι Girls Aloud δε θα διαλυθούν. Οι Girls Aloud δε θα διαλυθούν. Οι Girls Aloud δε θα διαλυθούν. *prayer mode*

@another george,
ΕΤΣΙ το ήξερα ότι εσύ μπορείς να δεις καθαρά!

@x-oyranoy,
lol σιγά που είχε potential. I'd pick "About a Girl" over it any day.

@Νίκος,
έλεος μ' αυτό το Get Smexy! Οι Γκέρλς έρχονται, τώρα να βάλει κανα κιλό η Nadine κι επιστρέφουν.

@plasticfeathers,
καμιά πλουτίδου gay θα είναι που ήθελε να ακούσει το Χάπι Μπέρθντεη από σελέμπριτι στόματα! Το "στο εξής" είναι μια πολλή αφηρημένη έννοια. :P

LOL για τον υπαινιγμό ότι η Amelle και η Heidi έχουν γίνει σα βοθρώνες αλλά έτσι γίνεται πάντα, όταν πρωτομπήκαν κι αυτές ήταν σούπερ αδύνατες. Θυμάσαι Heidi στο Round Round?

@Anon #2,
yeap. :/ Ε ας το διαλύσουν κι ας αρχίσουν τα solo. Αν και καμιά τους δε τα φτάσει τη Siobhan.

the writer said...

hello!!!! ήρθε η ημέρα της κρίσης βλέπω για τις sugababes. 2nd flop.καλά τα πάμε!τι ήθελαν και το γύρισαν στην αμερικανιά; Ω, ναι, i forgot, because of that bitch. το sweet 7 δεν είναι κακό, i agree with you, αλλά δεν θέλω να ξανακάνουν τα Μωρά κάτι τέτοιο, ιδίως να τραγουδίσουν βλακείες τύπου give it to me now για την οποία ευθύνεται ο ηλίθιος will i am. never. και να μην ξαναυποστούν τόσο autotune όσο στο she's a mess. καλές φωνές έχουν, δεν είναι δα κι η heidi montag. επίσης, οφείλω να πω ότι είμαι αναγνώστρια του blog αυτού εδώ κι ένα χρόνο και θα με διαβάζεις πιο συχνά. α, κι ιδέα για επόμενο post: Alexz Johnson, Voodoo = Pure Love

Anonymous said...

xaxxaxaxax
βοθρώνες!πόσο παλιά λέξη!
καιρό είχα να την ακούσω!Ε και τι?
αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι?για να μπαίνουν τα χτομάχια μέσα...
επίσης θέλω να δω Heidi σε σόλο δουλειά...δεν ξέρω...αυτό το κορίτσι από την αρχή το θεωρούσα την πιο τέλεια εκεί μέσα...μπαζόλες οι άλλες ου!

Gossip_Boy said...

hello hello i'm back :p lol se diavaza omws sunexws :p
twra gia tis sugababes na pw oti dn to perimena na patwsoun; nomizw oti mexri k autes oi idies to perimenan :p to album pantws ka8olou kako dn einai vevaia brosta se oles tis proigoumenes douleies tous dn pianei mia! pantws akougetai euxarista!

meta to flop tous stin agglia diavasa oti 8a ri3oun olo tous to endiaferon stin ameriki pou kai kei flop provlepw k xeirotero! san k autes exoun ekatontades tragoudistes me ton idio akrivws ixo anaggi tis eixan...episis diavasa k oti tis ediw3e i etairia tous :S ti na pw....krima pantws pou to agapimeno mou gunaikeio suggrotima katantise etsi :/ nomizw ir8e i wra na duali8oun mia k kali!

p.s me tis girls aloud ti ginetai; kapou diavasa oti i cheryl etoimazei 2o solo album mesa sto 10 + oti i entelws axwneuti sarah etoimazei kai auti solo album pou 8a kukloforisei mesa ston ianouario tou 11! elpizw na min to pane gia dialusi k autes dn 8a to ante3w....:p

the writer said...

α, και κάτι σχετικά άσχετο. speaking of heidi montag, κοίτα τι βρήκα σε ένα blog. μάλλον ο τύπος που έγραψε αυτό το review ήταν μεθυσμένος ή πληρωμένος από την εταιρία... sorry την heidi γιατί αυτό το έκτρωμα δεν είναι να το βγάλει σοβαρή εταιρεία.
http://poptrashaddicts.blogspot.com/2010/01/heidi-montags-pop-masterpiece.html
αντέχετε;

Neverlandean said...

@the writer,
hallo! Είσαι τυχερή γιατί όχι μόνο δε θα ξανακάνουν τίποτα τέτοιο αλλά μάλλον δε θα ξανακάνουν και τίποτα! lol.

Alexz έρχεται φορτσάτη οσονούπω!

Όσο για το review της Heidi, είμαστε σίγουροι πως δεν ειρωνεύεται; Γέλασα πολύ διαβάζοντας το ποστ. Και έχει και τέλειο άβαταρ ο τύπος http://bit.ly/duTFHS λολ

@plasticfeathers,
ε κοίτα είναι η κατάρα των Sugababes, όποια μπαίνει και μένει ΠΑΧΑΙΝΕΙ! Μόνο η ξερακιανή Siobhan γλίτωσε! Κι εμένα η Heidi μου αρέσει αλλά μπορεί να σταθεί μόνη της;

@Gossip_Boy,
καλώς διάβασες αλλά τώρα βγήκαν άλλα, ότι τάχα δε θα κυκλοφορήσει στην Αμερική γιατί η Roc Nation τις έδιωξε και συζητάει με την Keisha για να της βγάλει άλμπουμ χαχαχα karma baby.

Δεν ξέρω σίγουρα για τις Aloud, θα είναι εντελώς μαλακισμένες και ηλίθιες να διαλυθούν τώρα που δεν έχει μείνει πρακτικά κανένα girl group στον ορίζοντα.

Anonymous said...

@ the writer: Well, to blog legetai POP TRASH ADDICTS! To album tis Montag einai oti kalytero se TRASH album mporeis na vreis, so... i kritiki einai arketa accurate! xD

Episis panw sto thema mas, peirazei pou thelw Girls Aloud pisw? Kai tis original Sugababes pisw? I ksexwristi pop aftwn twn 2 group den yparxei afti ti stigmi (prosoxi, milaw gia ta 2 groups sygkekrimena, fysika kai yparxoun antistoixa aksiologa pragmata twra) Apla mou leipei! Kai skeftomai, oriste ena yperoxo pragma na thymomaste apo ta 00s. Krima omws pou den kratisan oso tha eprepe... Diladi, akouste to Hole in the Head kai to Sexy! No No No! Pop like no other!

the writer said...

ok, μερικά ηθικά διδάγματα από το ποστ αυτό:
-ο τύπος στο poptrash addicts είναι αυτό που λέει η λέξη. Ποιός άλλωστε θα είναι τόσο ηλίθιος ώστε να βρίζει τις girls aloud και την delta goodrem;Για τον μόνο που έχει δίκιο αυτός είναι για τον will i am, αν κανείς διαβάσει το review του για το sweet 7.
-fans των girl groups, υπομονή! Ποιός ξέρει, ίσως αύριο - μεθαύριο να βρούμε κι άλλα ισάξια girl groups. who knows? Εντάξει, εγώ έχω πορευτεί μ' ένα girl group από την Σουηδία που λέγονται play κι επανασυνδέθηκαν σχετικά πρόσφατα. Περιμένω το comeback άλμπουμ τους που βγαίνει 21 Απριλίου. Η φωνή της lead singer τους είναι όλα τα λεφτά.Επίσης ήταν από τα πρώτα μου μουσικά μου ακούσματα κι έχουν ξεχωριστή αξία για εμένα.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Νεβερλαντούκο μην αγχώνεσαι. Την Alexz έτσι κι αλλιώς την έχω ακούσει, απλά το έχω ψυχικό απωθυμένο να βλέπω να κάνεις post τα άλμπουμς που μ' αρέσουν. Ποιός ξέρει; Ίσως αρέσει σε πολλούς.

Neverlandean said...

@Αnon,
1) get a nick!
2) όχι δεν πειράζει καθόλου όλοι αυτό θέλουμε! Σίγουρα δεν υπάρχει άλλη μουσική σαν των Sugaloud, αν κάτι κατάφεραν είναι η 100% αυθεντικότητα. Επίσης οι Aloud δε διαλύθηκαν, μη μιλάς έτσι... T_T

HITH και S!NNN θα έδινα κι εγώ να ακούσει ένας που δεν τις ξέρει καθόλου.

@the writer,
εντάξει το μπλογκ του κινείται λίγο στα όρια του trolling αλλά αν δεν τα παίρνεις σοβαρά έχει πλάκα. Delta μου αρέσει αλλά το άβαταρ το βρήκα πολύ πετυχημένο.

PLAY? Τις ξέρω αυτές; Ποιο είναι το πιο γνωστό τους;

Δεν αγχώνομαι για την Alexz, θα την κάνω κάποια στιγμή, πάντως δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλή!

the writer said...

Για τις Play σε δικαιολογώ να μην τις ξέρεις. Λοιπόν, κάπου στο 2001 έκαναν μια σχετική επιτυχία με το Us Against The World και το 2003 κάτι κατάφεραν με το I Must Not Chase The Boys. Τότε ήταν πολύ παιδούλες βέβαια. Εντάξει, δεν περιμένω να σου αρέσουν οι προηγούμενες τους δουλειές γιατί είναι κάπως ξεπερασμένες, ιδίως το πρώτο τραγούδι που ανέφερα. Καλύτερα να πάρεις δείγματα της νέας τους δουλειάς. Βρες στο youtube play made in sweden ( το made in sweden είναι ένα ριάλιτι που τις έχωσε ο παραγωγός τους για να προμοτάρει την δουλειά τους).
Η Alexz είναι πολύ καλύτερη τραγουδίστρια από κάτι τσουλάκια που είναι ηθοποιοί- τραγουδίστριες aka lindsey, miley, ashley tisdale etc. ( την miley την θεωρώ μέτρια και την ashley δεν την πάω)
Κλείνοντας, θέλω να πω ότι το ψευδόνυμο που διάλεξα δεν είναι τυχαίο. Γράφω εδώ και μερικά χρόνια ιστορίες, μάλιστα μια από αυτές την έχω στείλει σε εκδοτικό οίκο μήπως την εκδόσουν. Λοιπόν, από την ιστορία μου ένα απόσπασμα αφιερωμένο στους haters της Κέισα από τα λόγια μιας ηρωίδας:
"Μου φαίνεται περίεργο που όλοι µε περνούν για καμιά κακιασμένη. Σαν να φταίει η διάσημη συνονόματη µου, η Κέισα από τις Sugababes."

Anonymous said...

ελπίζω και νομίζω πως ναι...άλλωστε αν κάνω λάθος πες μου έχει τη πιο χαρακτηριστική φωνή εκεί μέσα...δεν είναι τυχαίο που της βάζανε να λέει μόνη της τις γέφυρες!

Neverlandean said...

@the writer,
ομγ το πώς πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο είναι αξιοθαύμαστο!
Μου αρέσουν ως ένα σημείο και οι τρεις που ανέφερες, αλλά η Alexz δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία μ' αυτές.

Ποιος χρειάζεται εκδοτικούς οίκους όταν μπορείς να φτιάξεις ένα μπλογκ;

@plasticfeathers,
επειδή οι γέφυρες έχουν τους λιγότερους στίχους και η Heidi βαριέται που ζει. :P Όχι εντάξει, κι εγώ θα ήθελα κάτι solo κι ας πάει άπατο.

the writer said...

στο θέμα μας, λίγα σχόλια ακόμα για να κλείσουμε.
α)η κέισα ευθύνεται που όλες πάχυναν. τους είχε πει φαίνεται:
-Φάτε τον άμπακο ρε ζωντόβολα για να μην σας διώξω κλωτσιδών.είδακε τι έπαθε η σιβόν. τι είναι αυτά; χλαπακιάστε!
β) τι εξώφυλλο είναι αυτό! τα μαύρα του τα χάλια έχει! τι outfits είναι αυτά!τι ηλίθιες πόζες! νομίζω ότι η jade θα πει "φιλάκια ρουφηχτά!"
γ) το μαλλί της amelle είναι απαίσιο! μου θυμήζει την rihanna εποχής gggb.
δ) το crash and burn είναι απομεινάρι της jordin sparks, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι!
ε) το catfights is the best sugababes album ever!

Neverlandean said...

Δε το είχα σκεφτεί ότι τις παχαίνει για να φαίνεται αυτή λιγότερο μοσχάρα! Επόμενο ήταν να πάρει πόδι η Σιβών που είναι σαν χτικιό. (Έχει παχύ ταλέντο όμως.)

Η Jade είναι η μόνη που μοιάζει με γυναίκα στο εξώφυλλο οι άλλες είναι σα drag queens!

Το C&S είναι λίγο υποτονικό, μήπως να το ξανασκεφτείς για το Taller?

Να κλείνουμε, αυτό λέω κι εγώ, σε κάθε ποστ το έχουμε χέσει με το chatting! :P