Thursday, December 24, 2009

Noughtie Christmas

Ήρθαν κιόλας τα τελευταία Χριστούγεννα τις δεκαετίας. Τι καταθλιπτικό! Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν 10 χρόνια από τότε που το millennium ήταν η λέξη που έβγαινε πιο συχνά από το στόμα όλων μας. Και να πεις ότι μιλάμε για χρόνια ονειρικά, καμία σχέση. Παρ' όλα αυτά δεν σταματάς να νοσταλγείς. Ειδικά το πρώτο μισό που υπήρχε μια παγκόσμια αισιοδοξία, μέσα σ' όλα τα στραβά. Τέσπα, αυτά ταιριάζουν καλύτερα στο πρωτοχρονιάτικο ποστ οπότε τα αφήνω για τότε.

Στο μικρό αυτό εορταστικό ποστάκι, έτσι για να τιμήσω το μηδενιστικό "κάθε πέρσι και καλύτερα", θα μεταφερθούμε ακριβώς 10 χρόνια πριν, όταν τη χριστουγεννιάτικη κορυφή του κόσμου κατακτούσε η Jennifer Lopez με το "Waiting for Tonight", ένα τραγούδι που περικλείει σε λίγα λεπτά όλα όσα περιμέναμε από τη δεκαετία που τώρα τελειώνει. Η δε Jennifer που τότε είχε όλες τις προοπτικές να γίνει το κυρίαρχο act των 00s, peakαρε δυο χρόνια αργότερα και από τότε ακολούθησε μια σταθερά καθοδική πορεία. Όμως αυτό το τραγούδι της εξασφάλισε μια θέση στις συλλογές με τα "πιο αξέχαστα hits των '90s" που προβλέπω ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε σε λίγα χρόνια στο μεταμεσονύκτιο telemarketing. Ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι και βίντεο για χρόνια. Μπορεί να είναι κι ακόμα, δεν ξέρω. (Σημείωση: Φέτος την κορυφή κατακτά -τι έκπληξη!- η Lady GaGa με το "Bad Romance". Αν μη τι άλλο και τα δυο τραγούδια είναι άκρως αντιπροσωπευτικά για την κατάσταση του κόσμου στο τέλος της εκάστοτε δεκαετίας. Ελπίδα τότε, bad romance με τα πάντα τώρα.)
Έψαχνα να βρω μια naughty Χριστουγεννιάτικη εικόνα για να γιορτάσουμε το τέλος των noughties αν και τίποτα δεν ξεπερνά την επιτυχία του 2007 λολ. Τελικά κατέληξα στον Santa από τα αρκουδοcomics του Logan [link - μη το ανοίξεις μπροστά σε κόσμο], για όσους θέλουν τον Άη Βασίλη τους big and rough. :P

Merry Christmas! or w/e

(click on the image for the uncensored version :PPP)

PS: Το αποψινό μου ρεβεγιόν περιλαμβάνει pizza και Cola Cola light. Grool!

7 comments:

mahler76 said...

καύλα ο Σαντας. Καλά να περάσεις μικρούλη!

another george blog said...

Καλές γιορτές να έχεις, βρε!

Νίκος said...

Καλή χρονιά να χουμε!

Jagon said...

Χρόνια Πολλά!!!ΥΑΥΥΥΥ!!!!!

Και χρόνια πολλά και στην Christina Aguilera που γιορτάζει!!!

Provato said...

νεβεράκο μου αγαπημένε πολυαγαπημένε, χρόνια πολλά κ καλά! με πολλές μουσικές κ κρεβατικές χαρές!

xxxx

Cyan said...

Πωπω εχεις δικιο! To waiting for tonight είναι αδιαμφισβήτητα ορόσημο για το 2000. Γενικά ανήκει σε μια άλλη κατηγορία μουσικής που για κάποιο λόγο σε γεμίζει με πολύ θετική διάθεση. Αυτό και το on a night like this. Πολύ μου άρεσε και η ισπανική version btw...
Τώρα ας τα να πάνε όντως. Έχει πέσει πολλή μιζέρια στον κόσμο και όχι άδικα...
Τσπ...
Και έλεος πια με το Γκάγκανο. Σιγά τη μουσική αποκάλυψη...
Καλές γιορτές Never.

Neverlandean said...

@mahler76,
ευχαριστώ και επίσης (για την Πρωτοχρονιά πλέον). Καύλας ο Σάντας, φαντάσου να έπρεπε να περάσει μέσα απ' την καμινάδα σου χιχι!

@another george, ευχαριστώ βρε!! :P

@Νίκος,
ας το ελπίσουμε.

@Jagon,
lol πολλή χαρά ρε συ! Ναι γιόρταζε η Xtina, της πήρε δώρο και η νουνά της. :P

@Πρόβατο,
χμμ ας εστιάσουμε στις κρεβατικές παρακαλώ πολύ! :D

@Cyan,
ααα μα αυτά τα δυο τραγούδια είναι στα καλύτερα όλων των εποχών, funny that you mention it.

Το Γκάγκανο είναι η θεά της μουσικής, παρακαλώ μην αμφισβητείτε και μην έχετε άλλη άποψη. Not.