Thursday, November 20, 2008

Oh crap, it's the the Circus review!

Let's take a moment first για να τιμήσουμε το θάνατο της χοντρής, bipolar μαστούρως που έκανε την εμφάνισή της στα VMA's του 2007 και έδωσε σε άλλες σταρλέτες της σειράς την εντύπωση ότι μπορούν να ελπίζουν σε μια θέση στην pop royalty.

Και τώρα ας γιορτάσουμε την επιστροφή της Britney Spears των 80+ εκατομμυρίων πωλήσεων που επέστρεψε ολοκληρωτικά στα μουσικά δρώμενα μετά από ένα άλμπουμ στο οποίο μόνο την ακούγαμε αλλά ποτέ δε τη βλέπαμε.

Pause.

Όταν άρχισα να γράφω αυτό το ποστ σκέφτηκα ότι θα πέσει πολλή Britney μαζεμένη και δε λέει και αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο. Μετά το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα πως Ο,ΤΙ ποστ και να κάνω πριν από το review θα πάει χαμένο/καμένο γιατί όλοι περιμένουν να με βρίσουν για τις επιλογές αγαπημένων στο Circus. Όποτε θα το κάνω τώρα για να μου φύγει το βάρος και να συνεχίσουμε με τη ζωή μας.

End of pause.


Λοιπόν αυτή τη φορά θα κάνουμε track-by-track με φθίνουσα σειρά δλδ θα αρχίσουμε από τα wow μετά θα πάμε στα meh και επειδή το trashing είναι πάντα το πιο ενδιαφέρον θα αφήσουμε για το τέλος τα ugh. Put your tongue in my ear, it's queer but kinda fun and let's go!

>>>Phonography: Oh man, how can this be just a bonus track?? Το λατρεύω! Ήταν άλλωστε φυσικό να προκύψει κάτι τόσο αμαρτωλά τέλειο από τη συνεργασία Bloodshy & Avant και The Clutch. Και πραγματικά ο μόνος τρόπος να περιγράψω ικανοποιητικά αυτό το κομμάτι είναι αν το δούμε ως το παιδί του "Welcome to the Dollhouse" των Danity Kane (The Clutch) και του "Confessions an a Dance Floor" της Madonna (B&A). Slutty όσο δεν πάει, τίγκα στα πρόστυχα υπονοούμενα και να σημειωθεί πόσο έξυπνα ο όρος phonography ακούγεται ως pornography στο ρεφραίν. Ο ύμνος του phone sex είναι απλά το πιο απολαυστικό τραγούδι του Circus. ^_^

The Line:
Phonography, phonography, talk that sexy talk to me...

Hotness: 10/10

>>>Kill the Lights: Ήταν το κομμάτι που αναπτέρωσε τις ελπίδες μας ότι θα έχουμε ένα τέλειο άλμπουμ στα χέρια μας μετά το όχι - όσο - τέλειο - όσο - θα - έπρεπε "Womanizer". Οι στίχοι είναι το καλύτερο στοιχείο του κομματιού και η μουσική τους ντύνει εξαιρετικά. Εννοείται ότι λατρεύουμε την ανεπίσημη "στέψη" δια στόματος Danja στην αρχή 'our very own pop princess - now Queen of Pop', hell yeah bitch! Έχει την ίδια θέση στο cd όπως και το "Break the Ice" στο προηγούμενο - the magic number 4.

The Line: Mr. Photographer I think I'm ready for my close-up, Is that money in your pocket or you happy to see me?, Pure Satis Faction Lights Camera Action

Hotness: 10/10

>>>If U Seek Amy: La la la lalala la la. Αυτό το τραγούδι δε βγάζει κανένα νόημα. Η Britney ψάχνει μια Amy και μάλλον όχι τη Winehouse. Το δε ρεφραίν είναι εντελώς άκυρο: love me hate me, say what you want about me but all of the boys and all of the girls are begging to If You Seek Amy... WTF? Φυσικά όλα φτιάχνουν αν το δεις όπως πρέπει να το δεις: (i)F U C(ee) K(ay) Me. And that makes it pretty epic imo.

The Line: Already written. :)

Hotness 10/10

>>>Circus: Δημιούργημα του μέχρι τώρα άγνωστου Benny Blanco, το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ είναι από τα πιο urban του cd. Αν τα ήδη εθιστικά beats του αποκτήσουν ένα killer video, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχουμε ακόμα ένα #1 στα χέρια μας.

The Line: Οι δυο πρώτοι στίχοι από κάθε κουπλέ.

Hotness: 10/10

>>>Mmm Papi: Τι απογοήτευση μ' αυτό το τραγούδι! Όχι όσον αφορά το ίδιο, αλλά τους fans. Με το που βγήκε το άλμπουμ ουκ ολίγοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι είναι το λιγότερο αγαπημένο τους και ότι θα το άλλαζαν με ένα από τα bonus tracks και ότι είναι βλακώδες. Are u serious? Βλακώδες; Δλδ τι περιμένεις από τη Britney αν όχι ένα "βλακώδες" τραγούδι με παιδαριώδεις στίχους που να σου φτιάχνει τη διάθεση όταν θες να την κόψεις τη φλέβα; Μήπως έπρεπε να κρύβει κανένα κοινωνικοπολιτικό μήνυμα; Έλεος. Στοίχημα ότι όλοι αυτοί δεν έφτασαν καν στο ρεφραίν για να ακούσουν εκείνο το bleep bleep στο background και επ' ουδενί δεν εκτίμησαν τα λογοπαίγνια με τα papi, mami, lovey. Mmm papi luv ya!

The Line: Now see I'm mami and that makes you papi and that makes us lovey!!!

Hotness: 10/10

>>>Shattered Glass: Αυτό το κομμάτι έχει κάτι περίεργο. Μην είναι η μουσική του; Μην είναι οι στίχοι του; Μμμ ναι αυτό είναι! Οι στίχοι! Είναι πραγματικά ωραίοι! Σκέψου τους στίχους μιας heartbreaking μπαλάντας βαλμένους σε ένα χορευτικό κομμάτι. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάποια στιγμή θα το ακούσουμε και σε acoustic version. It's still kinda heartbreaking though.

The Line: Shattered GLAY-S. lol

Hotness: 9.5/10

>>>Rock Me In: Άλλο ένα european bonustrack. Ποιος αποφασίζει τι θα μπει και τι όχι στο άλμπουμ; This is insane! Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον αυτό είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχει κάνει η Britney. It's an electro - pop - rockish - drum - n - bassy 3 minute and 17 second delight. O δημιουργός του Greg Kurstin έχει γράψει για τους Sia, Ladyhawke, The Bird and the Bee, Sophie Ellis-Bextor, Rilo Kiley... you get the picture. Αυτήν την Nicole Morier που το έχει συν-γράψει δε την έχω ξανακούσει. Συν-έγραψε όμως και το "Mmm Papi". Κάτι μου λέει ότι πρέπει να την προσέχω.

The Line: (personal fave) If you come over we can fly away

Hotness: 9.5/10

>>>Mannequin: Αυτό το περιμέναμε καιρό. Δεν το έχει γράψει η Lady Gaga όπως λεγόταν αλλά αυτό δε το κάνει λιγότερο καλό. Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το "Get Naked" του Circus. Όχι ότι μοιάζουν μουσικά ή στιχουργικά αλλά και στα δύο η ακραία παραμόρφωση της φωνής είναι αυτό που τα χαρακτηρίζει.

The Line: nothing really

Hotness: 9/10

>>>Womanizer: Στοίχημα ότι όλοι όταν το πρωτοάκουσαν ήταν κάπως meeeehuuuuuwatisdat? But it gets better, doesn't it? SHURE IT DOES! Τώρα που το σκέφτομαι ήταν καλή επιλογή για πρώτο single. Σου δίνει με τον καλύτερο τρόπο να καταλάβεις περί τίνος πρόκεται το άλμπουμ. Και το video μόνο καλύτερα έκανε τα πράγματα.

The Line: Womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer, womanizer!!

Hotness: 9/10

>>>Lace and Leather: Oooh raunchy! lol ΟΚ δεν είναι και ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ κομμάτι που περίμενα από τον τίτλο αλλά είναι καλό. But that's all I can say about it.

The Line: No lines from now on, the meh's have started.

Hotness: 8/10

>>>Quicksand: Αυτό όχι μόνο το έγραψε η Lady GaGa αλλά κάνει και τα φωνητικά! Πολύ χαίρομαι που η Γκαγκαλιάστρα είναι και επισήμως πια με τη Brit side. Θα μου πεις ότι δε γινόταν διαφορετικά αφού η Slutina τόσο ξεδιάντροπα αντιγράφει το στιλ της. Τέσπα πάντα είναι καλό να έχει μια GaGa με το μέρος σου, ειδικά όταν ξέρεις ότι μπορεί να γράψει κομμάτια όπως το Just Dance, το Poker Face και το LoveGame.

Hotness: 8/10

>>>Rock Boy: Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι μου θυμίζει. Δεν είναι κάτι mindblowing αλλά για Britney είναι αρκετά πρωτότυπο. The chorus is love. Δυστυχώς θα είναι bonustrack μόνο στη Γερμανία - τουλάχιστον έτσι λέει η πάντα αξιόπιστη wikipedia lol.

Hotness: 8/10

>>>Trouble: Έχει sample από το "Get Together" και ξέρεις πώς αισθάνομαι για αυτό το τραγούδι. Νομίζω ότι θα μου άρεσε περισσότερο αν είχαν κρατήσει την αυθεντική μελωδία. Αυτή η Super Mario εκτέλεση κάπως με χαλάει. Για bonustrack καλό είναι I guess.

Hotness: 7.5/10

>>>Unusual You: Uhm is this a demo or something? Μου φαίνεται λίγο άδειο ή/και ατελές. Major disappointment από τους Bloodshy & Avant. Δεν είναι ούτε αρκετά soft ούτε αρετά dancy. Ίσως ένα θαυματουργό remix να το σώσει (I'm thinking... Freemasons maybe?).

Hotness: 7/10

>>>Amnesia: Με το που βγήκε άρχισαν οι μεγαλόστομες δηλώσεις τύπου "omg this is the best Britney song ever" αλλά το κομμάτι πραγματικά χάνει από άποψη αυθεντικότητας. Δε λέω είναι ευχάριστο αλλά δε θα σκίσω και κιλότα. I prefer Britney when she's Britney, not Gwen Stefani. Sorry.

Hotness: 7/10

>>>Blur: No no no that's not the Danja I love. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό γι' αυτό. Skip.

Hotness: 5/10

>>>Radar: Ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημα που είχε ο κόσμος μ' αυτό το τραγούδι. Ήταν το πιο δημοφιλές non-single του Blackout αφήνοντας πίσω κομματάρες όπως το "Hot as Ice" και το "Toy Soldier". Προσωπικά το βρίσκω ντιπ για ντιπ undanceable και όταν πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός δε δίσταζα να το κάνω skip χωρίς τύψεις. Παρόλα αυτά μέσα στο Blackout ταίριαζε. Στο Circus όμως είναι παραφωνία. Get it out, it doesn't belong here!

Hotness: 3/10

>>>Out From Under: Uhhhhhhhhhhhhhh dunno. Δε μου αρέσουν γενικώς οι μπαλάντες εκτός κι αν μιλάμε για κάποιον αριστοτέχνη του είδους όπως η Delta Goodrem. Όσον αφορά τις μπαλάντες της Britney, ποτέ δε μου άρεσαν. Δυστυχώς βρίσκεται στο No 3 του άλμπουμ και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει single.

Hotness: Uhm.. abstain.

>>>My Baby: I certainly don't care about tracks like this one.

Hotness: Abstain. Again.

OVERALL: 8.5

Μου πήρε 2-3 μέρες να το καταλάβω εντελώς αλλά ναι, το Blackout μου αρέσει περισσότερο. Το Circus είναι καλύτερο ως προς τη διάθεση της Britney, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα τραγούδια και δεν "κρύβει" τις ερμηνείες της πίσω από ένα vocoder (τουλάχιστον όχι τόσο όσο στο προηγούμενο). To Blackout όμως, γραμμένο στη χειρότερη εποχή της, έχει μια ακαταμάχητη σκοτεινή ατμόσφαιρα και infectious βαριά beats που λείπουν από την καινούρια δουλειά της. Επιπλέον δεν υπήρξε κανένα τραγούδι που να με καθήλωσε σαν το "Break The Ice" και να το έχω συνεχώς στο repeat μέχρι αηδίας. Αν ξεχάσουμε όμως το Blackout για λίγο, το Circus είναι ένας εξαιρετικός pop δίσκος, που θυμίζει περισσότερο τις εποχές του In The Zone. Όπως και να 'χει, αυτό το άλμπουμ θα μείνει στην ιστορία ως το come-back της Brit, που μετά από γάμους, παιδιά, διαζύγια, ναρκωτικά, ακραία κουρέματα, διπολικές διαταραχές, ψυχοφάρμακα, δικαστήρια, αποτοξινώσεις και δημόσιους εξευτελισμούς ξανάβαψε το μαλλί πλατινέ, φόρεσε τα σικάτα ρούχα της και επέστρεψε για να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν. And that's what a pop star is all about. (The ability to surprise, not the drug & psycho stuff xD)

ΥΓ: Well I just realised ότι έβαλα 9 στις Sugababes και στην P!nk και 8,5 στη Brit. And I think I'm right. Τα δικά τους άλμπουμ είναι μάλλον όσο καλά θα μπορούσαν να γίνουν. Το Circus όμως θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο.

YΓ 2: Υπάρχει στα comments (ακόμα ένα) link με όλα όλα τα κομμάτια. Η ποιότητα είναι η κλασσική, όχι όμως retail. Το έχω κατεβάσει άπειρες φορές σε υποτιθέμενα retail και group rips μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι η ποιότητα είναι ίδια με αυτή που είχα. Μπορείς να το καταλάβεις αν βάλεις ακουστικά, δυναμώσεις την ένταση και βάλεις να παίζει το Womanizer (που είναι cd-rip) και μετά παίξεις κάποιο άλλο. Θα καταλάβεις ότι η ένταση του άλλου είναι μικρότερη. Και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικά hq. Άσε που κάποια blog που παραδοσιακά ποστάρουν μόνο retails δε το έχουν ποστάρει ακόμα. Θα ενημερώσω μόλις βγει πραγματικό retail ή cd-rip. Μέχρι τότε this is sufficient.

42 comments:

Anonymous said...

http://rapidshare.com/files/165767754/C_I_R_C_U_S_D_E_L_U_X__E.rar

or

http://www.zshare.net/download/5160346054773b0e/

password: neverlandean.blogspot.com

Anonymous said...

Είναι θεά! ΤΕΛΟΣ!!! Λατρεύω και γω το phonography!!!! Τα σπάει. Κατά τ' άλλα θα διαφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τα shattered glass, unusual you και το amnesia. Είναι δεκάρια! Αυτά! Και βάλε και ένα britney theme στο blog. Ολόκληρη brit βγάζει cd και συ έχεις ακόμα τη κινέζα σετσουάν πρώτη μούρη;;; Ντροπή...

comingThrough said...

foras kilota?!:P

genika to stil tou blackout mou arese perissotero...
break the ice theiko kai tora to phonography!!!

Neverlandean said...

Ε όχι και δεκάρια τα Unusual You και Amnesia!! Στο GLAY-S έβαλα 9.5 ως προς τι διαφωνείς; xD

Όσον αφορά το template, όχι γιατί 1) αυτό το έχω πολύ λίγο καιρό 2) η συγκεκριμένη φωτογραφία της γιαπωνέζας Amy Suzuki είναι καλύτερη από κάθε φωτογραφία που έβγαλε η Brit τα τελευταία δυόμιση χρόνια, 3) για να κάνω Britney header πρέπει να βρω μια φωτογραφία της όχι μόνο ωραία αλλά και αρκετά μεγάλη και 4) βαριέμαι. xD

TO ALL THE ANONYMOUS PEOPLE: Please use a NAME so I can reply to you.

Neverlandean said...

comingThrough, δε σε πρόλαβα γλυκουλίνο. Πάλι συμφωνούμε; Ωραία! :)

PS: Όχι, δε φοράω. Θες;

comingThrough said...

mi me les glukoulino... me ektheteis, de to katalabaineis?!:P

k oxi!!

Neverlandean said...

OK τζουτζουκουλίνο. Now stop spamming the Britney post or you'll have to pay.

comingThrough said...

re mou xalas to image:P

de se fobamai re!!!

(stamato, alla pote de me afineis na ekfrasto... me katapiezeis!!! stamato:S)

Georgio said...

se kapoia sumfwnw ala eimai edelws ka8etos me tis balandes kai eidika gia to my baby giati einai ena polu prosopiko tragoudi gia ekeini giati to exei grapsei sta mwra tis kai auto to kanei toso truferi k glukia balanda opou boreis na AKOUSEIS KA8ARA ts fwnitikes dunatwtites tis britney!eidika t finale me auto t uperoxo girisma k tn entasi stn fwni tis einai OOOLA T LEFTA!to out from under apla dn exw logia einai apisteuto!!sto mono pou sumfwnw einai st blur!!an kai maresei para para polu,dn 8a me peiraze an dn ebene st circus opws k to why should i be sad and dn ebene sto blackout!!to blackout einai t deutero agapimeno mu,prwta to circus giati einai toso aplo oso ena diamanti,me apla beats,eukoloakousto,xwris polla fwnitika kai mia Britney back to 2000ish and 2003ish!twra me to amnesia..einai isws to pio diaskedastiko-teleio-gamato-trendy-trelotragoudo pou xw akousei!prosopika aresei se olous osous 3erw k odws exw dei n lene oti einai kai t agapimeno tus tragudi apo britney!maresei para polu t amnesia..kai t if u seek amy oposdipote 8a ginei single!im suuure!st unusual you ela re su..exei tosi magiki musiki.einai polu ainstandiko tragudi,dn 8a to xoreueis sta clubs enoeitai alla gia to afti einai uperoxo!an kai exei robotika vocals tu paei polu pisteuw!to radar dikio exeis,k gw molis to eida eipa WHAT THA FUUUCK!!!:O:O elpizw toulaxiston na exun ala3ei tn enorxistrwsi i tin version i apla na ne kana remix..giati akoma dn exe e3akrivw8ei..makari..auta egw :D
na euxi8w apla na 3ESKISEI i britney me auto to cd na anpterw8ei ki allo to i8iko tis kai na 3ekoubo8ei kai na ne epitelous eutuxismeni:D:D!egw padws 2 dekemvriou i tspa otan er8ei edw t cd,8a exw kai t 2 xeria gemata giati 8a parw k ts 2 editions:D call me crazy,call me whore i love my wife britney ahaha:P
neverland you rock by the way!!!keep it up babe!:D:D:D xx

G Spot Unveiled© said...

Well it's time for me to catch up the line.. ;p

Gr8 choice for releasing date (Dec.2nd) of THE Album...tin idia mera einai kai ta gennethlia tis sweetheart :) you'd better remember it xP

Eidame ta spoilers apo ta video tou circus?? egw nai,kai eida kai photos,i think oti tha fernei poly sto Hurt tis Xtina kai auto kinda me anisyxei :S

As for the tracks...I LIKE 'EM ALL...ektos twn: Unusual You,Blur,My Baby,Out from Under...gt apla mpalanta san to Everytime-de thewrw pws tha ksana akousoume apo Brit. :(

Pistevw pws auto to album yperexei se megalo vathmo.Exei kommatia-diamantia kai kommatia aksiolatreuta...
to Blackout eixe liga kommatia pou apla eginan hits kai eklepsan tin entypwseis (oti akrivws xreiazotan ekeini tin periodo dld),se auto to album to ena symplirwnei to allo me mia thavmasia syntagi,i douleia pou exoun kanei edw einai just admirable
For Crying Out Loud!

ps1 i Amy einai i fantasiwsi tis Britney,so simple

"Amy told me thats shes gonna meet me up
I don’t know where or when and now their closing up the club
I’ve seen her once or twice before she knows my face"

einai emfanes pws gnwristikan mesw internet :P Britney fell for her alla dinei me emmeso tropo pws i agapi tous de tha einai "apodekti" kai tha exoun troubles : "But it's hard to see with all the people standing in the way"

Se kapoion milaei constantly,thes pes ton buddie? dude? mate? whatever,pantws einai kollitos o opoios exei dei to antikeimeno tou pothou tis..
"Tell me have you seen her cause I’m so oh
I can’t get her off of my brain ---> Highlight that one!
I just wanna go to the party she gon’ go
Can’t somebody take me home" ---> me auto ypodilwnei pws kapoios?!? prepei na tin ?ksana?kanei kanoniki gt alliws de ti vlepei kala (LOL)

O Ymnos tis lesvias i ante Bi,me liga logia :PPP

eeeee?? den einai fucking devine my approach??? ;P

ps2.Don't forget ya guys to tune in Mtv (Γκρίσαα) in Nov the 30th (tin epomeni kiriaki dld ;p) opote kai tha ginei to international delivery tou Circus Video...

See yaaaa

Kisses Never darling :****

x-oyranoy said...

μεταξυ των 2 θα πω κι εγω ειλικρινα οτι μου αρεσε περισσοτερο το blackout

απο το καινουριο μονο το Circus μου αρεσε ιδιαιτερα

αυτο το αλμπουμ δεν ειναι ποπ ακροβατει αναμεσα σε φθαρμενη ηλεκτρονικη, ντεμι χορευτικη δεν δεν

αυτο δεν το λες ποπ, που ειναι η Μπριτνευ που χρειαζοσουν για καθε τραγουδι και 5 φιλιναδες για να κανεις την χορογραφια?

Michalis said...

Your review kinda dissapointed me. Dn boreis stis giaponezes na vazeis overall vathmo 9+ k stin new queen of pop only 8.5 Tespa, at least it's not a 7. :p

Jagon said...

Αυτήν την βδομάδα δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο εκτός από αυτό αυτό το album...Πρώτα από όλα ξεχωρίζω το Circus το οποίο λάτρεψα μόνο όσο είχα λατρέψει το Genie in a bottle...Μετά στην λίστα μου πάει το If you seek Amy...Τέλειο κομμάτι...Μετά, το Mannequin το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει σε πολλούς...Phonography also rocks!!Αλλά ξέρεις τι διαπίστωσα?Ότι το Lace and leather που στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου,είναι πλέον πάνω απ'το Kill The Lights,Womanizer κτλ...Grower ως εκεί που δεν πάει!Ειδικά πριν το τελευταίο ρεφραίν που παίζει εκείνο το περίεργο όργανο σαν ηλεκτρική κιθάρα έχει κολλήσει στο μυαλό μου!!!Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί δεν σ αρέσουν το Out from under κ το My Baby...Tο πρώτο μου θυμίζει το Everytime και το δεύτερο αναδυκνείει(?) τις φωνιτικές ικανότητες(???) της Britney...In conclusion Blackout was better...(αν κ δεν υπήρχε τραγούδι που να με κάνει να κολλήσω στο Blackout,όπως έγινε με το Circus)

Georgio said...

KAMIA SXESI TO IF U SEEK AMY ME LESVOTETOIO!
apla leei gia mia fili tis alla oloi oi 8eloun na tn g*****oun auto enoei giati an elege all of the boys and all of the girls are beggin to f.u.c.k.me tote block:P gi auto egine are beggin to if u seek amy..:P:P

Its-TomGR-bitch said...

Καμια σχεση Hurt και Circus.


My Baby = Barbie soundtrack.

petros said...

Τι βαθμός ειναι αυτός καλό μου?????????

Νταξει 10αρι αντε πες δεν το πιανει αλλα 8,5? Ενα 9,99 το παιρνει ανετα.
Περα απο την πλάκα τωρα το circus οπως και το Blackout ειναι ενα αλμπουμ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπαρχει στη συλλογή του καθενος.

Αν δεις και απο τα σχόλια ειναι ενα cd που καλύπτει ολους αφου σε μερικους αρεσουν τα μεν σε αλλους τα δε κομματια.
Εγω προσωπικά κόλλησα με το Phonography απο το πρωτο ακουσμα ή μάλλον απο την πρωτη νοτα, περιμενω super dance remix για να το αποθεώσω. Το μονο που δεν μου αρεσε και ελπιζω μεχρι το retail ειναι να εχουν refine (μη πω ραφιναρει και με παρεις με τις πετρες) τα φωνητικά.

Οι μπαλάντες καλές ειναι αλλα δεν ταιριαζουν με το cd. Βεβαια σε όλα τα cd της brit υπαρχει και μια -δυο μπαλαντες οποτε μπηκαν και εδω.

Επίσης το mannequin σε καμια και εννοω ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν συγκρινεται με το ΘΕΙΚΟΤΑΤΟ Get Naked.

και επισης το Blur μάλλον πρεπει να μπηκε σαν filler δεν εξηγειται αλλιως, μπηκε απλως για να μην ειναι τοσο upbeat το cd.

σε ολα τα υπολοιπα με καλυψες.

Ειδες ποια νικησε στο antm η αγγουρω. Βεβαια με αυτες που ειχαν μεινει αυτη ηταν η καλυτερη. anyway.

G Spot Unveiled© said...

To "kammia sxesi" to vriskw apolyto kai me sygxizei idiaitera..

eleos

Georgio said...

g spot unveiled dn t lew xruso mu gia n ginw oute eimai apolutos!apla lew pws enoei t if u seek amy sto tragudi!!toulaxiston etsi leei k etsi afinei na enoi8ei k i idia i britney..dax an nomizeis oti einai lesviako ok paw pasw..egw apla eipa tn gnwmi mu kai ti 3erw!

Neverlandean said...

comingThrough, μα τι σκληρό αγόρι που είσαι! Μ' αρέσει! :P

Georgio, αν είναι τόσο προσωπικό γιατί το έβαλε στο άλμπουμ να το ακούσουμε κι εμείς; Ας το είχε για νανούρισμα στα κουτσούβελα. xD Αυτό με το Amnesia που είναι το αγαπημένο τους κομμάτι το ακούω κι εγώ πολύ και μου κάνει εντύπωση που αρέσει τόσο πολύ ένα τραγούδι στο οποίο η Brit προσπαθεί τόσο πολύ να γίνει μια άλλη. Γιατί αυτό το στυλ είναι κατοχυρωμένο από τη Gwen - I don't even like that bitch but it's true.

Εννοείται ότι θα πουλήσει μην τρελαθούμε! Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις εδώ έκανε καριέρα μέχρι κι η Rihanna, ο κόσμος τα 'χει χαμένα.

lovexx.

G Spot, ανάθεμά με αν έχω δει ποτέ το Hurt κι ούτε με καίει να το δω. Επίσης δε μου αρέσει ούτε καν το Everytime.

"to Blackout eixe liga kommatia pou apla eginan hits kai eklepsan tin entypwseis"
ναι λίγα δλδ όλα εκτός από 2-3 :P

Όσο για τη λεσβιακή προσέγγιση τι να σου πω, ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό αλλά γενικά δεν έκανα και ιδιαίτερο διανοητικό κόπο για να καταλάβω την ουσία του τραγουδιού, δε με καίει κιόλας lol.
Δεν πιάνουμε mtv Γκρίσα εδώ πάνω, είναι Βουλγαρία αλλά ευτυχώς που υπάρχει και το internet yay! xoxo

x-oyranoy, ε καλά η pop έχει αλλάξει από τότε, πάνε τα χρόνια που μαθαίναμε απ' έξω τα χορευτικά των Steps ahhh good times xDDDDD

Michalis, φυσικά και μπορώ don't be racist honey. Αν το επόμενο άλμπουμ της queen of pop είναι μια μπούρδα δε θα διστάσω να της βάλω και 5 ή 3. :)

Φυσικά δε ρωτάω αν άκουσες καθόλου την ποταπή γιαπωνέζα.

Jagon, lol omg έλεος με της φωνητικές ικανότητες της Britney δε λέω μας αρέσει αλλά δε χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, cool bitches!

"δεν υπήρχε τραγούδι που να με κάνει να κολλήσω στο Blackout,όπως έγινε με το Circus"
Εμένα μου συνέβη το αντίθετο! Πρώτα κόλλησα με το Break The Ice, μετά με το Hot As Ice και μετά με το Perfect Lover!!

Georgio & G Spot, μη μαλώνετε αγάπες μου θα χαλάσει το μανικιούρ. xD

Tom_GR_BITCH, για να το λες κάτι θα ξέρεις. Έλεος άκου το ολόκληρο που κάθεσαι με τα bonustracks!

Πέτρε, δεν έχει ραφιναρίσματα από δω και πέρα, το retail απλά θα είναι η καλύτερη ποιότητα. Πάντως το Phonography θα μπορούσε να είναι λίγο πιο γεμάτο, σωστά;

Το Blackout δεν είχε μπαλάντες εκτός από εκείνη τη σχεδόν μπαλάντα, την τελευταία τη βλακεία.
Το Blur ήταν απογοήτευση, ήθελα ο Danja να της γράψει κάτι θρυλικό.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΩ Η McKEY, ήταν η αγαπημένη μου απ' την αρχή!!!

comingThrough said...

eimai to pio skliro agori(kai to pio lampro asteri:P)!!!
lol

Neverlandean said...

rofl ok

Georgio said...

hahaha rockareis re neverland! :D
padws i britney se ka8e cd tis sxedon vazei k ena pio prosopiko tis tragudi opws persu st blackout to why should i be sad st in the zone to everytime kai to the answer (3eroume gia poion ta egra[se lol)etsi k se auton tn disko t grapse gia t mwra!egw t vriksw mia toso glukia balandoula,dn eipame na aresei se olous i 8a ginei sou3e kai 8a klaime otan t akoume pros 8eou!
padws dn tsakw8ika me tn g spot,dn eixa allwste tetoia pro8esi!apla ekana mia anafora g to if u seek amy!tspa..ade 10 meroules emeinan!!start freaking out!
btw gia to good morning america gia to show ts britney idi sti8ike to skiniko k einai ''Circus'' kai eida pics k apla einai fa-da-sti-ko!cant wait!29 exume x factor uk live me britney k mia mera nwritera star academy gallias!busy girl!!! :D :D

Jagon said...

Μετά από αυτό τι έμεινε να περιμένουμε???

Το Autumn Goodbye της Ashley Tisdale,
το Spirit In The Dark της Lindsay Lohan,
το All I Want Is Everything της Jojo...άντε να δουμε...ΑΑΑ και το Her Name Is Nicole αν τελικά κυκλοφορήσει...

Georgio said...

gia to spirit in the dark tis LiLo 3exna to!dilwse sts 14 neomvri oti dn einai etoimoi akoma na sunexisei to cd na to proo8isei etc..krima giati eixe kati sunergasies DUNAMITES!justin,timbaland,ne-yo,danja,blooshy & avant,pharrell etc etc

Neverlandean said...

Georgio, δε μου αρέσουν τα προσωπικά κομμάτια γενικώς, αλλά επειδή πάντα έπιαναν μια θεσούλα στο τέλος δε με ενοχλούν ιδιαίτερα. Να είναι busy, ό,τι promo δεν έκανε με το Blackout να το κάνει με το Circus.

Jagon, φυσικά JoJo και LiLo δεν πιάνουν μία μπροστά στην εκπληκτική Ash Tis!! Νομίζω ότι της LiLo θα βγει την άνοιξη...

POSSIBLE RETAIL: http://musicistheheartofoursourl.blogspot.com/2008/11/britney-spears-retail-new-album.html

Αυτή η σκύλα η Vicki συνήθως βάζει καλές ποιότητες στο μπλογκ της και τώρα που το ακούω μου φαίνεται καλό, τουλάχιστον δεν είναι χαμηλωμένα. Give it a try. Λείπουν τα bonustrack βέβαια.

petros said...

εντελως τυχαία (επιτηδες το εκανα για να δω αν οντως ειχες πεσει μεσα στην προβλεψη) ειδα αυτό:http://neverlandean.blogspot.com/2008/09/summer-kind-of-wonderful-autumn-kind-of.html

η πρωτη λεξη στην περιγραφη της Mckey ποια ειναι είπαμε???

Jagon said...

Ok το καταλάβαμε δεν σ αρέσει η Jojo(κ δεν ξέρω γιατί!)...Για της Ashley ξέρουμε τιποτά???Την λατρεύω κ εγώ κ από ότι διάβασα στο νέο της cd γράφει τραγούδια κ η Kara DioGuardi!!!

Impressed Guy said...

Υπερβολικά αυστηρό το 8,5

Ναι το Blackout ήταν καλύτερο

To Down From Under είναι αριστούργημα

Δεν υπάρχει οτιδήποτε σε Break The Ice

To Phonography έγκλημα που είναι bonus track

anisixos said...

Λοιπον, δε μπορω να περιμενω να βγει το αλμπουμ.Θα παω να κατεβασω τα songs και να πω και γω την αποψη μου.Δε γινεται ολοι να ακουνε και γω να περιμενω.Μεχρι τωρα εχω ακουσει το kill the lights και το womanizer και μου εχουν κολλησει.Ειναι φοβερα.
Θελω να την παρω τηλεφωνο να μου πει ποιο ειναι το αγαπημενο της κομματι και να μου επιβεβαιωσει ξανα οτι θα ερθει αθηνα το 2009! Ανυπομονω τοσο πολυ.Μακαρι να τη δω απο κοντα μολις ερθει..Ειναι το ονειρο μου.

Georgio said...

thnx polu gia to retail circus!odws akougete kalutero!!!

Jagon said...

Ρε guys μπορεί κάποιος να μ δωσει ένα link που να λειτουργεί για το retail???PLZZZZZ!!!Αυτής της Vicky της το κατεβάσανε κ δεν το ξαναβάζει η σκρόφα!!!

P.O.V of a G said...

den ta exw akousei ola akoma alla mexri stigmis marese poly. apla to blackout einai prin to sex kai to circus meta. kapws etsi mou kolaei

Anonymous said...

http://www.megaupload.com/?d=2MSJZH1D

Neverlandean said...

Πέτρο, εγώ το είπα με αγάπη, όχι επικριτικά!! :P

Jagon, δε τρελαίνομαι για JoJo είναι η αλήθεια, καλή είναι πάντως. Τόλμησε βέβαια να απορρίψει το ρόλο της Hannah Montana και γι' αυτό τη μισώ λίγο lol! Δε ξέρω τπτ για Ash. :( Kara? YAY!

Impressed Guy, μα 8,5 όχι 6, πώς είναι αυστηρό; Δλδ δεν είναι το Blackout 1,5 βαθμό καλύτερο;;
Το Break The Ice είναι ανεπανάληπτο! Το Out From Under πάλι... όχι. xD

anisixos, ε άκου αφού θα το αγοράσεις! Αν δε το αγόραζες θα "έκλεβες" λεφτά από τη φτωχούλα Ms. Spears.

Georgio, thank the bitch. :P

P.O.V of a G, το Blackout ΕΙΝΑΙ το σεξ!!!

Anonymous, that's the retail I'm guessing? Thanks!! There you go Jagon! (rofl ΣΚΡΟΦΑ!!)

Jagon said...

Tnx Anonymous...U must be a very nice,kind,beautiful person...(even though u hate x-tina!:P)

Neverlandean said...

It wasn't me. Really.

Jagon said...

OMG!!!UFOs ARE REAL!!!!!!!!!

weetabx said...

Loipon akou to "Out from Under" stin original version kai tha ektimiseis perissotero tin version tis Britney apo ton Sigsworth.

http://www.youtube.com/watch?v=c-6kf1UwXPQ

Exeis dikio, to "Amnesia" den einai to kalytero track, alla einai pio konta stin "athwa" britney tou prwtou k deuterou diskou, giauto kai pistevw oti aresei toso! Nai m'aresei kai mena, alla emena m'aresei to "Trouble" eipame :D

Neverlandean said...

Την είδα κι αυτή τη βερσιόν και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δε μου αρέσει το τραγούδι, άσχετα με το ποιος το λέει. :S

Το "Trouble" δεν είναι άσχημο, it's a grower!

Anonymous said...

TO BLUR einai KATAPLHKTIKO !!!!!!!!

bi bi my darling said...

Αχ πως συμφωνώ μ'αυτό το παιδί εγώ! Κι ας μας έχει φλωμώσει στα γιαπονέζικα τελευταία!

Το Phonography βλέπω να γίνεται για την Brit ότι το Off and On για την Roisin. Το έχω στο repeat!

Συμφωνώ πάντως ότι τα κυνηγητικά dark beats του Blackout δεν επαναλαμβάνονται. Όπως μάλλον και οι συγκυρίες κάτω από τις οποίες ένας Θεός ξέρει πως κατάφερε και έκανε τέτοιο άλμπουμ.

Σου έχω και φοβερή μουσική ατάκα:
'Nevermind the ballads'.
Ε?Ε?Ε??

Btw, τι έχουν πάθει όλες με τα τσίρκα τελευταία; Τα είχε κάνει η καλή μου η Slutina στο Hurt, μετά η Pink, τώρα και το ζαβό εδώ. Σε κλουβιά θα τις κυκλοφορούν σε λίγο.

Τα είπα και ξεθύμανα.

Neverlandean said...

Anonymous, not really...

bi bi my darling, τι κακό έχουν τα γιαπωνέζικα; :P Τουλάχιστον η Britney το έβαλε ως bonustrack το Phonography όχι σαν την άλλη.

"Nevermind the ballads" ΛΟΛ hey that's good, I like it!! xDD

Τα τσίρκα είναι μάλλον πολύ εύκολο theme, σου λέει τι θέμα να έχει το video clip, α να το κάνουμε τσίρκο. Αυθεντικότης μηδέν.