Saturday, April 28, 2007

Όσα δε λέει η Άση Μπήλιου...

Ξεχάστε τις συνήθεις γλυκανάλατες συμβουλές που λένε οι αστρολόγοι στα πρωινάδικα. Τα ζώδια λένε κι άλλα, που πολύ πιθανόν δε θα θέλατε να ξέρατε. Περιμένω απαντήσεις!

Κριός (21/3 - 19/4)
Είστε συντηρητικοί άνθρωποι.
Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε.

Τι λέτε μετά το sex: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Κριός θ΄αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο... θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας.


Ταύρος (20/4 - 20/5)
Έχετε μεγάλη υπομονή.
Είστε χαζοί και γι΄αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

Τι λέτε μετά το sex: Πεινάω... πιάσε την πίτσα...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Ταύρος θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του.


Δίδυμοι (21/5 - 21/6)
Είστε κλασσικοί διανοούμενοι.
Μοιάζετε στην Ν.Δ. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μια τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λετε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Τι λετε μετά το sex: Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ;

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Δίδυμος θα ψάξει για άλλο δρόμο.


Καρκίνος (22/6 - 22/7)
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

Τι λέτε μετά το sex: Πότε παντρευόμαστε;;;

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο, είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία (το εμπόδιο).


Λέων (23/7 - 22/9)
Είστε γεννημένοι ηγέτες.
Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Στην πραγματικότητα είστε οι μεγαλύτεροι μαλάκες. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν για χόμπι το σεξ με ζώα και το κλύσμα.

Τι λέτε μετά το sex: Καλά ε; Δεν παίζομαι...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Λέων θ΄αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο για να κάνει στην άκρη...


Παρθένος (23/8 - 22/9)
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι.
Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνετε τα αρχίδια σας όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε να τον παίρνετε γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς και δοκιμαστής στρωμάτων.

Τι λέτε μετά το sex: Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Παρθένος θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.


Ζυγός (23/9 - 23/10)
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.
Δεν έχετε καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός : Σάκης Ρουβάς.

Τι λέτε μετά το sex: Α! Έχεις και πιστωτικές;;;

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Ζυγός θ΄αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο.


Σκορπιός (24/10 - 22/11)
Οι χειρότεροι όλων!
Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως Dominatrix, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Ο Κωστόπουλος του Nitro είναι Σκορπιός. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

Τι λέτε μετά το sex: Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια!

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Σκορπιός θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου, αλλά δεν θα του αρκεί να το εξουδετερώσει, θα κολλήσει εμμονικά μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί....


Τοξότης (23/11 - 21/12)
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι.
Έχετε μια ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

Tι λέτε μετά το sex: Μου άρεσε, αν σου άρεσε...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Τοξότης θ΄αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θ΄αρχίσει να νευριάζει διότι του στερεί την ελευθερία και του κόβει το δρόμο, μετά θα ξεχαστεί και θ΄αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που του συμβαίνει πολύ εύκολα, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει που βαράει...


Αιγόκερως (22/12 - 20/1)
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας.
Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε άξεστοι σκατόβλαχοι.

Τι λέτε μετά το sex: Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω"...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο, το πιο κατάλληλο, θα το πηδήξει και θα φύγει...


Υδροχόος (21/1 - 19/2)
Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί.
Σπάνε τ' αρχίδια όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Τι λέτε μετά το sex: Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ...

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Υδροχόος θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό. Μετά θα αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του και στο τέλος θα θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο για να το αντικαταστήσει.. οπότε, θα το έχει
εξουδετερώσει...


Ιχθείς (20/2 - 20/3)
Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο.
Αυτό σημαίνει ότι είσαστε πούστηδες! Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και σκατοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.

Τι λέτε μετά το sex: Πώς είπαμε ότι σε λένε;;;

Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να περάσει ή να γλιστρήσει απ΄το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να ερωτευτεί το εμπόδιο λόγω κεκτημένου μαζοχισμού ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δεν θα ενοχληθεί.

Για περισσότερη πλάκα, συνδυάστε ζώδιο και ωροσκόπο, αν και δεν πιστεύω να έχετε χειρότερο ζευγάρι απ' το δικό μου: Ζυγός + Καρκίνος. Mr. F, έχεις ξεπεράσει το εμπόδιο του Linux αλλά παραμένεις μια συντηρητική ρεπουμπλικάνα! LOOL!

6 comments:

Φ-Ω-Σ said...

τι πουστης ειμαι!
ΛΟΛ

ΧΑΧΑ γαμάτο ποστ!!!

Θα διαφωνίσω όμως ΜΟΝΟ με αυτό:

""Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε εγωιστές""

στα άλλα λίγο πολύ έπεσες μέσα

ΛΟΛ θα κατουριέμαι μετά τα 35!!!
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

Nikos said...

Καλά που το είπες αυτό..

δεν είμαι τόσο συντηρητικός ρε!

Αλλά ναι, προσέχω πολύ. Δεν θα με έλεγα όμως χέστη! Και στο σεξ είμαι τέλειος!

Neverlandean said...

Δεν έχει διαφωνίες. Τα ζώδια μίλησαν.
"Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη."
LOOOOL! Ακόμα και με την dirty version, το ζώδιο μου παραμένει το πιο θεϊκό απ' όλα! Μου άρεσε βέβαια και το "άξεστοι σκατόβλαχοι" του Αιγόκερω, αλλά του Ζυγού είναι κορυφαίο!

Α! Έχεις και πιστωτικές; :D

Κώστας said...

Τς τς! Ντροπή!

Εστιάζεις μόνο στα αρνητικά :P :P

Y.K.M.T. said...

Υπάρχει και χειρότερο απο τον ζυγό με καρκίνο....είμαι ιχθείς με καρκίνο...γαμησέ τα...σε χαμογελώ...

Tinadsl said...

Πιο χειρότερο απο Καρκίνο με Τοξότη δεν γίνεται!!! Εχω τρελανει κοσμο....